ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft 365 θέλει να συγκεντρώσει όλες τις ειδοποιήσεις σας σε ένα...

Το Microsoft 365 θέλει να συγκεντρώσει όλες τις ειδοποιήσεις σας σε ένα μέρος

Η Microsoft σχεδίασε τώρα ένα κεντρικό notification feed για τη Microsoft 365 σουίτα του office software, η οποία όπως ισχυρίζεται, θα παρέχει στους χρήστες μια ποικίλη επιλογή σχετικού υλικού στο οποίο είτε έχουν πρόσβαση είτε το μοιράζονται άλλοι.

Το Microsoft Feed, μια νέα λειτουργία του Microsoft 365 και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023, αποτελεί αναμφίβολα μέρος της αποστολής της εταιρείας να κάνει αυτό το συνεργατικό λογισμικό ακόμη πιο συνεργατικό.

Δείτε επίσης: Συγχώνευση Microsoft-Activision: 10 Gamers κάνουν καταγγελία

Microsoft 365

Λειτουργίες συνεργασίας για επιχειρήσεις

Στη φετινή εκδήλωση Ignite, η Microsoft παρουσίασε με υπερηφάνεια το νέο My Content hub που συγκεντρώνει όλα τα έγγραφά σας από οποιαδήποτε εφαρμογή 365 σε μια κεντρική τοποθεσία. Τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους όσους διαθέτουν λογαριασμό Microsoft και οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους για πιο αποτελεσματική παραγωγικότητα.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το preview του Microsoft Teams Premium

Παρά το γεγονός ότι τόσο το Microsoft 365 όσο και το Google Workspace κυριαρχούν στον τομέα της συνεργασίας στον χώρο εργασίας, παραμένει πρόκληση για τις δύο εταιρείες να παρέχουν έναν απλό αλλά ενοποιημένο κόμβο σε ολόκληρη τη σουίτα τους.

Η Microsoft είναι αφοσιωμένη στην παροχή συγκεντρωτικών εργαλείων και διεπαφών μόνο για τα αφεντικά των επιχειρήσεων και τους IT admins, παρόλο που έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος.

Η Google έχει λάβει μέτρα για τον εξορθολογισμό της εμπειρίας του χρήστη στις εφαρμογές Workspace, αντί να δημιουργήσει μια κεντρική εμπειρία. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο του 2022 υπήρξε μια ενημέρωση για το Google Drive που ενοποίησε όλες τις επιλογές κοινής χρήσης σε ένα ενιαίο πάνελ – καθιστώντας απλούστερη και ταχύτερη την κοινή χρήση αρχείων με άλλους.

Με το Google Workspace, οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να παραμένουν οργανωμένες και συνεργατικές ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως.

Δείτε επίσης: Play ransomware: Εκμεταλλεύτηκε exploit του Microsoft Exchange

Η Microsoft εκμεταλλεύεται την αδράνεια της Google προσφέροντας ένα πιο εύχρηστο λογισμικό συνεργασίας που θα μπορούσε να πείσει τους χρήστες που είναι ακόμα αναποφάσιστοι. Με τις τελευταίες εξελίξεις της, η Microsoft μπορεί να πάρει το προβάδισμα!

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS