ΑρχικήinetΤο Snapchat προσφέρει νέες δυνατότητες στους paid συνδρομητές

Το Snapchat προσφέρει νέες δυνατότητες στους paid συνδρομητές

Σήμερα, το Snapchat παρουσίασε τρία νέα χαρακτηριστικά στην επί πληρωμή συνδρομητική υπηρεσία του, Snapchat+, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους χρήστες να εγγραφούν. Η εταιρεία εγκαινίασε την υπηρεσία των 3,99 δολαρίων ανά μήνα στα τέλη Ιουνίου, καθώς αναζητούσε τρόπους για να φέρει περισσότερα έσοδα κατά τη διάρκεια μιας επιβράδυνσης των διαφημιστικών δαπανών. Από την έναρξη λειτουργίας, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες έχουν πληρώσει για την υπηρεσία, ανακοίνωσε η εταιρεία τον Αύγουστο.

Δείτε επίσης: Το Snapchat for Web είναι πλέον διαθέσιμο για όλους

Το Snapchat+ επεκτείνεται σήμερα με νέες λειτουργίες που θα επιτρέπουν στους συνδρομητές να επιλέγουν πόσο διαρκούν οτα Snapchat Stories, να προσθέτουν νέα χρωματικά όρια της κάμερας και να χρησιμοποιούν προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων.

Το πιο ευνοϊκό νέο στοιχείο της ενημέρωσης είναι οι έλεγχοι λήξης των Stories. Με την αλλαγή, οι χρήστες του Snapchat+ θα μπορούν να ορίσουν τα Snaps στο Story τους για να λήγουν σε διαστήματα 1 ώρας, 6 ωρών, 12 ωρών, 24 ωρών ή 2 ημερών 3 ημερών και 1 εβδομάδας. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τους χρήστες στη διαχείριση του χρονικού διαστήματος για το οποίο θέλουν να είναι προσβάσιμο το επιλεγμένο περιεχόμενο, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για δημόσια πρόσωπα και δημιουργούς που χρησιμοποιούν συχνά την υπηρεσία.

Δείτε επίσης: Snapchat: Αποκτά την δυνατότητα εγγραφής Dual Camera

Τα νέα προσαρμοσμένα χρωματικά όρια της κάμερας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μπορούν οι συνδρομητές να επιλέξουν ένα χρώμα accent που θα περιβάλλει την κάμερα κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Θα μπορούν να επιλέξουν από χρώματα όπως το Snapchat Yellow, το Lime Green, το Aqua Blue, το Crayon Blue, το Vivid Purple, το Shocking Pink, το Candy Red και το Fire Orange, αναφέρει η εταιρεία.

Snapchat

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε Screenshot στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;

Επίσης οι τακτικοί χρήστες θα βρουν πολύ χρήσιμη την δυνατότητα να προσαρμόζουν τους ήχους ειδοποίησης αφού μπορούν να αντιστοιχίσουν διαφορετικούς ήχους για διαφορετικούς φίλους. Έχουν προστεθεί έξι νέοι ήχοι, με τίτλους Alien Amulet, Bottle Pop, Fairy Glass, Log Goblin, Melody Beach και Mini Drop. Τέλος, η εταιρεία δίνει στους συνδρομητές του Snapchat+ τρία νέα αποκλειστικά Bitmoji backgrounds για το Halloween.

Με το Snapchat+, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν και να εκτελούν διαφημίσεις στο Snapchat. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν να στοχεύουν σε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να τρέχουν σε συγκεκριμένες ώρες ή τοποθεσίες. Το Snapchat+ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες στην πλατφόρμα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS