ΑρχικήTop PicksΓνήσιο Office από 12,29€ και μεγάλες εκπτώσεις σε computer tools

Γνήσιο Office από 12,29€ και μεγάλες εκπτώσεις σε computer tools

Αν ακόμα ψάχνεις για γνήσιο λογισμικό σε οικονομική τιμή, αυτές τις μέρες θα βρεις γνήσιο Office λογισμικό από 12,29€ και ακόμα περισσότερες εκπτώσεις σε computer tools από το online κατάστημα keysfan.com

Κάθε λογισμικό ή πλατφόρμα πλέον λειτουργεί με σύστημα συνδρομής με αποτέλεσμα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πληρώνοντας ένα τέλος συνδρομής σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Η τακτική αυτή δεν συμφέρει κανέναν μας. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για τα τέλη συνδρομής του Microsoft 365, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Όπως γνωρίζετε, η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι 439,99$ Ευτυχώς, η Keysfan κυκλοφόρησε το Office Special Promotion,  προσφέροντας το πιο πρόσφατο Office 2021 Pro για μόνο 27,36 €, το οποίο σας εξοικονομεί περισσότερο από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft των 439,99$. Εάν πάλι οι νέες δυνατότητες του Office 2021 δεν σας εντυπωσιάζουν, το Office 2019 είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή με μόνο 12,29€!

Γνήσιο Office από 12,29€ και μεγάλες εκπτώσεις σε computer tools

Microsoft Office Special SaleΓνήσιο Office με 12,29€!

Είτε επιλέξετε το Office 2021 είτε το Office 2019, το σύστημά σας θα πρέπει να τρέχει τα Windows 10 ή Windows 11. Το Keysfan παρέχει επίσης μια σούπερ έκπτωση στο λειτουργικό σύστημα Windows και μπορείτε να αγοράσετε τα κλασικά Windows 10 για μόλις 6,14 € τα οποία υποστηρίζουν δωρεάν αναβαθμίσεις στα Windows 11!

Εκτός από το βασικό λογισμικό, μπορεί επίσης να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Ashampoo PDF Pro 3 για να επεξεργαστείτε τα PDF και τα Word έγγραφα σας! Το MacBooster 8 είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης Mac που αναζητά και σας βοηθά να απαλλαγείτε από μεγάλα και παλιά αρχεία που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο δίσκο στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο Office Special Promotion για περισσότερο λογισμικό και προσφορές!

Windows & Tools Special Sale

Έκπτωση 62% σε Office και Bundles (Κωδικός κουπονιού: SKF62)

Αν, πάλι, χρειάζεστε πιο χρήσιμο λογισμικό εργαλείων για τον υπολογιστή σας, στο Keysfan θα βρείτε έναν πλούσιο κατάλογο λογισμικού, όπως Mac Tools, Mobile Tools, System Tools, AD Blocking, Antivirus & Security, Ashampoo series, IOBIT series, κ.λπ. Κάντε κλικ στη σελίδα Computer Tools Software για περισσότερες πληροφορίες.

Computer Tool Software

-50% σε περισσότερα Windows Version (Coupon Code: SKF50)

Γιατί να επιλέξετε το Keysfan;

  • Εξοικονομήτε χρήματα: Μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Office! Θα λάβετε επίσης όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας από τη Microsoft.
  • Νομιμότητα της άδειας χρήσης: Κάνετε λήψη του λογισμικού απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και, στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό. Το προϊόν είναι 100% γνήσιο. Οι άδειες της Keysfan είναι νόμιμες και η Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια που πωλείται.
  • Υποστήριξη πελατών 24/7: Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε από τα πακέτα λογισμικού της Keysfan, δικαιούστε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση ή τη χρήση αυτών των πακέτων. Επίσης η Keysfan παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής!
  • Ασφάλεια: Το Keysfan είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας λογισμικού από την Keysfan και, στη συνέχεια, να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο!

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: Support@Keysfan.com

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysfan, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Support@Keysfan.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS