ΑρχικήinetΠοιες λειτουργίες BMW ξεκλειδώνουν μόνο με μικροσυναλλαγές

Ποιες λειτουργίες BMW ξεκλειδώνουν μόνο με μικροσυναλλαγές

Ορισμένα αυτοκίνητα προηγμένης τεχνολογίας BMW, προσφέρουν πλέον θερμαινόμενα καθίσματα συνδυάζοντας κι άλλα χαρακτηριστικά, όπως το προηγμένο cruise control και την αυτόματη εναλλαγή δέσμης ως μηνιαίες συνδρομές.

Δείτε επίσης: Η BMW πουλάει συνδρομές θερμαινόμενων καθισμάτων για 18 $ το μήνα

BMW

Η BMW προσφέρει αυτήν τη στιγμή τη λειτουργία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική για περίπου 18 $ το μήνα ή 415 $ η εφάπαξ συνδρομή, διαθέσιμη για αγορά στο κατάστημά της.

Εάν το αυτοκίνητο ενός πελάτη του δίνει την επιλογή να αγοράσει θερμαινόμενα καθίσματα ή άλλα πρόσθετα, τότε τα εξαρτήματα και η λειτουργικότητα υπάρχουν ήδη στο όχημα, αλλά η BMW διαθέτει ένα μπλοκ λογισμικού, που εμποδίζει τη χρήση τους χωρίς πληρωμή.

Ο Jake Groves μοιράστηκε την εμπειρία του με τις μικροσυναλλαγές στο Twitter, λέγοντας ότι καθώς οδηγούσε την BMW 530e του, πάτησε το κουμπί υποβοήθησης της μεγάλης σκάλας, μόνο για να πληροφορηθεί ότι έπρεπε πρώτα να το αγοράσει από το κατάστημα, όπου η τιμή του είναι περίπου 12 $ το μήνα ή 237 $ για απεριόριστη πρόσβαση.

Δείτε ακόμα: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMW επιβεβαίωσε την έκδοση του 3.0 CSL

μικροσυναλλαγές

Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά διαθέσιμα προς αγορά, μερικά από τα οποία μπορούν να αγοραστούν μόνο για έως 888 $, όπως η ειδοποίηση όταν ο οδηγός πλησιάζει σε κάμερα ταχύτητας, κάτι που είναι συχνά δωρεάν, εάν χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως satnav.

Η πλήρης λίστα περιλαμβάνει: ενεργό cruise control με λειτουργία stop and go, προσαρμοζόμενη ανάρτηση M, προετοιμασία Apple CarPlay, καταγραφικό BMW drive, πληροφορίες κάμερας ασφαλείας BMW, Driving Assistant Plus, θέρμανση μπροστινών καθισμάτων, βοηθό μεγάλης σκάλας, IconicSounds Sport, χάρτη πακέτο ενημέρωσης, online κουπόνι ψυχαγωγίας και θέρμανση τιμονιού.

Δείτε επίσης: BMW M3 Estate: Σύγχρονη τεχνολογία και μεγάλη άνεση χώρου

Ο αντίπαλος της BMW, Tesla, παρουσίασε επίσης πρόσφατα ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα μικρόφωνο καραόκε για τα αυτοκίνητά της και τη δυνατότητα να παίζει παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του The Witcher 3.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS