ΑρχικήinetH Cloudflare εξαγοράζει την Area 1 Security έναντι $ 162 εκατομμυρίων

H Cloudflare εξαγοράζει την Area 1 Security έναντι $ 162 εκατομμυρίων

Η Cloudflare ανακοίνωσε χθες ότι εξαγοράζει την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Area 1 Security έναντι 162 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Area 1 Security διαθέτει μια cloud-native πλατφόρμα που λειτουργεί παράλληλα με προγράμματα email για να σταματά επιθέσεις phishing.

Η Area 1 Security ισχυρίζεται ότι έχει μπλοκάρει περισσότερες από 40 εκατομμύρια “κακόβουλες καμπάνιες phishing που σχετίζονται με παραβιάσεις εταιρικών email, κακόβουλο λογισμικό, ransomware και άλλες προηγμένες απειλές“.

Δείτε επίσης: Η Cloudflare ανακοίνωσε νέο public bug bounty πρόγραμμα

Cloudflare Area 1 Security
H Cloudflare εξαγοράζει την Area 1 Security έναντι $ 162 εκατομμυρίων

Το Email είναι ο μεγαλύτερος φορέας κυβερνοεπιθέσεων στο Διαδίκτυο και καθιστά την ενσωματωμένη ασφάλεια email κρίσιμη για κάθε Zero Trust δίκτυο. Γι’ αυτό σήμερα καλωσορίζουμε την Area 1 Security για να κάνουμε την πλατφόρμα της Cloudflare ξεκάθαρο ηγέτη στο Zero Trust“, δήλωσε ο Matthew Prince, Διευθύνων Σύμβουλος της Cloudflare.

… Μαζί, αναμένουμε ότι θα προσφέρουμε την πιο γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη ασφάλεια για email στην αγορά“.

Από τη μεριά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Area 1 Security, Patrick Sweeney, είπε ότι ο συνδυασμός των δυνατότητων της εταιρείας του (κατά του phishing) με τις δυνατότητες δεδομένων και την πλατφόρμα Zero Trust της Cloudflare, μπορούν να βοηθήσουν εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους να προστατεύουν καλύτερα ολόκληρη την υποδομή του δικτύου τους.

Δείτε επίσης: Μέθοδος phishing παρακάμπτει το MFA με λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης

Σήμερα, το email είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείται περισσότερο στις επιχειρήσεις. Δυστυχώς είναι απροστάτευτη. Υπολογίζουμε ότι πάνω από το 90% των ζημιών στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι αποτέλεσμα μόνο ενός πράγματος: του phishing“, είπε ο Sweeney.

Cloudflare εξαγοράζει

Η Cloudflare είπε ότι οι εξαιρετικές τεχνολογίες και δυνατότητες της Area 1 Security και η πολυετής εμπειρία στην προστασία email, θα ενισχύσουν το παγκόσμιο δίκτυο της Cloudflare.

Σε μια ανάρτηση, η Cloudflare εξηγεί ότι έχει δοκιμάσει της υπηρεσίες της Area 1 Security και έχει μείνει πολύ ικανοποιημένη. Γι’ αυτό το λόγο, συμφώνησε να εξαγοράσει την εταιρεία για να προσφέρει την ίδια ασφάλεια στους πελάτες της. Η Cloudflare είπε ότι δέχεται συνεχώς επιθέσεις.

Χρησιμοποιούμε την Area 1 εδώ και καιρό για να προστατεύσουμε τους υπαλλήλους μας από αυτούς τους εισβολείς. Στις αρχές του 2020, η ομάδα ασφαλείας μας σημείωσε αύξηση στις απόπειρες phishing που αναφέρθηκαν από υπαλλήλους. Ο email provider μας που βασίζεται στο cloud είχε ισχυρό spam filtering, αλλά απέτυχε να αποκλείσει απειλές και άλλες προηγμένες επιθέσεις. Επιπλέον, ο πάροχός μας πρόσφερε μόνο στοιχεία ελέγχου για την διαδικτυακή εφαρμογή του και δεν παρείχε επαρκή στοιχεία ελέγχου για την προστασία της εφαρμογής iOS και εναλλακτικές μεθόδους πρόσβασης στο email“, δήλωσε η Cloudflare.

Δείτε επίσης: Microsoft: Μπλόκαρε δισεκατομμύρια brute-force και phishing επιθέσεις το 2021

Σαφώς, χρειαζόμασταν μια λύση ασφαλείας email, πάνω από τις ενσωματωμένες δυνατότητες προστασίας. Η ομάδα αναζήτησε τέσσερα βασικά πράγματα σε έναν προμηθευτή: την ικανότητα να σαρώνει τα συνημμένα email, την ικανότητα ανάλυσης ύποπτων κακόβουλων συνδέσμων, την ικανότητα προστασίας εταιρικών emails και ισχυρά API σε cloud-native email providers. Μετά από δοκιμή πολλών προμηθευτών, η Area 1 ήταν η σαφής επιλογή για την προστασία των εργαζομένων μας. Εφαρμόσαμε τη λύση της Area 1 στις αρχές του 2020 και τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά“.

Η Cloudflare είπε ότι η Area 1 Security συνέβαλε στη μείωση των phishing μηνυμάτων. Ουσιαστικά, οι λύσεις της εταιρείας εντόπιζαν τα phishing emails και τα μπλόκαραν προτού φτάσουν στο Inbox των υπαλλήλων.

Η Area 1 εργάζεται στον χώρο ασφάλειας email εδώ και εννέα χρόνια.

Πηγή: ZDNet

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS