ΑρχικήUpdatesΤο Snapchat σε ένα μήνα θα σας επιτρέπει να αλλάζετε το username...

Το Snapchat σε ένα μήνα θα σας επιτρέπει να αλλάζετε το username σας

Το Snapchat θα επιτρέψει στους χρήστες να αλλάζουν τα username τους με μια ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αργότερα αυτόν τον μήνα, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Σημαίνει ότι θα μπορείτε να αφήσετε πίσω το όνομα που χρησιμοποιήσατε αρχικά χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν καινούριο λογαριασμό. Το Snapchat λέει ότι η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android και θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Snapchat και Facebook λένε ότι το μέλλον των social media είναι το TikTok

Snapchat

Δείτε επίσης: Το Snapchat προσπαθεί να καταπολεμήσει την online διακίνηση ναρκωτικών

Για να αλλάξετε το username σας, μεταβείτε στην οθόνη προφίλ πατώντας το εικονίδιο Bitmoji στην επάνω δεξιά γωνία της κάμερας. Πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι, μετά «Username» και επιλέξτε «Change Username». Η αλλαγή ενός username δεν θα έχει καμία επίδραση στις επαφές, τον κωδικό Snap, το Snap Score ή τα memories σας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Snapchat.

Snapchat

Δείτε επίσης: Snapchat: Αποκτά μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως τα Poll Stickers

Προειδοποιήστε ότι μπορείτε να αλλάζετε το username μόνο μία φορά το χρόνο και το Snap προσθέτει ότι δεν θα μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, ακόμη και από εσάς τους ίδιους. Επομένως, εάν ελπίζατε να εξασφαλίσετε ένα όνομα χρήστη που είναι ήδη εγγεγραμμένο και ανενεργό, αυτή η αλλαγή δεν θα σας βοηθήσει. Επιπλέον, μόλις κάνετε εναλλαγή, το παλιό σας όνομα χρήστη θα χαθεί οριστικά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS