ΑρχικήinetΗ κωδική ονομασία του Android 13 είναι τελικά «Tiramisu»

Η κωδική ονομασία του Android 13 είναι τελικά «Tiramisu»

Η πρώτη ποεπισκόπηση προγραμματιστή του Android 13, επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμασταν εδώ και καιρό: ότι η κωδική ονομασία του, που βασίζεται σε ονομασίες επιδορπίων, για τη φετινή ενημέρωση Android είναι “Tiramisu”. Το 9to5Google εντόπισε το κωδικό όνομα στην πρώτη προεπισκόπηση προγραμματιστή στην ενότητα “Έκδοση Android” στο μενού “Σχετικά με το τηλέφωνο“. Το ιταλικό επιδόρπιο έχει εμφανιστεί από τον περασμένο Ιούλιο.

Tiramisu

Δείτε επίσης: Το Android 13 θα απενεργοποιήσει όλα τα απτικά σε αθόρυβη λειτουργία

Αν και οι εκδόσεις του Android έχουν να λάβουν δημόσια το κωδικό τους όνομα επιδορπίου από το Android 10 του 2019, η παράδοση εξακολουθεί να είναι ζωντανή και να συνεχίζεται εσωτερικά στην Google. Το Android 10 ήταν το Quince Tart, το Android 11 ήταν το Red Velvet Cake και το Android 12 ήταν το Snow Cone.

Δείτε ακόμα: Google: Κλείνουμε το Currents και μεταφέρουμε τους χρήστες στο Spaces

Τώρα που γνωρίζουμε ότι η Google έχει επιλέξει το Tiramisu ως κωδική ονομασία, δεν μπορούμε παρά να στρέψουμε την προσοχή μας στις επιλογές για το Android 14 που θα ξεκινούν με το γράμμα U. Το «Upside-down cake» είναι το μόνο επιδόρπιο που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, αν και η Wikipedia πληροφορεί όποιον ψάχνει αρκετά ότι υπάρχει ένα επιδόρπιο με το όνομα «Uštipci» που μοιάζει με ντόνατ, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το «Otap» των Φιλιππίνων που μερικές φορές ονομάζεται “Utap.”

Android 13

Δείτε επίσης: Google: Διορθώνει κρίσιμες ευπάθειες σε Android συσκευές

Όταν κυκλοφόρησε το Android 10 όλοι αστειεύονταν ότι ένα όνομα γλυκού για το Android Q θα ήταν αδύνατο να βρεθεί και από ότι φαίνεται το Android U του επόμενου έτους μπορεί να είναι εξίσου δύσκολο να βρει ένα κωδικό όνομα που να αντιπροσωπεύει ένα γλυκό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS