ΑρχικήinetΗ Siri πλέον δεν βαθμολογεί τα τραγούδια της Apple Music στο iOS...

Η Siri πλέον δεν βαθμολογεί τα τραγούδια της Apple Music στο iOS 15

Η Siri φαίνεται να έχει χάσει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αιτήματα για την αξιολόγηση τραγουδιών που παίζονται στην εφαρμογή Apple Music στο iOS 15 και νεότερες εκδόσεις, με βάση τις αναφορές χρηστών και τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το MacRumors.

Siri

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το iOS 15.2: Όλες οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις

Όταν ακούγατε ένα τραγούδι από τη μουσική σας βιβλιοθήκη σε iPhone και iPad, ήταν δυνατόν να ζητήσετε από τη Siri «να βαθμολογήσει αυτό το τραγούδι με πέντε [ή οποιονδήποτε αριθμό] από αστέρια» και ο εικονικός βοηθός το έκανε.

Αυτή η δυνατότητα αξιολόγησης τραγουδιών στην εφαρμογή Apple Music‌ με ‌Siri‌ εισήχθη πολύ παλιά στο iOS 8. Οι ακροατές συνήθως βασίζονται στη λειτουργία για να βαθμολογούν τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη τους όταν ακούν με handsfree μέσω CarPlay, ενώ φορούν AirPods ή κάνουν έξυπνες λίστες αναπαραγωγής με βάση αξιολογήσεις.

Ωστόσο, οι αναφορές για το Reddit, τις Κοινότητες υποστήριξης της Apple και τα φόρουμ MacRumors υποδηλώνουν ότι η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στο iOS 15 ή στο iOS 15.1 και παραμένει εκτός λειτουργίας στην τελευταία έκδοση iOS 15.2, που εκδόθηκε τον Δεκέμβριο. Αντί να πραγματοποιήσει το αίτημα, η Siri απαντά με “I’m Sorry, I’m afraid I can’t do that” ή κάποια παραλλαγή του.

Δείτε επίσης: iOS 15.2 beta: Οι DIY αντικαταστάσεις οθόνης στα iPhone 13 δεν χαλάνε το Face ID

Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για μια επιδιωκόμενη αλλαγή από την Apple ή για ένα διακοπτόμενο πρόβλημα από την πλευρά του server που έχει προκύψει από την κυκλοφορία του iOS 15, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το iOS 15 και το iOS 15.2 έκαναν λειτουργικές αλλαγές στη Siri, σε σχέση με την Apple Music διαλειτουργικότητα και γενικότερα σε επίπεδο συστήματος.

Στο iOS 15, η Apple έκανε αλλαγές στη Siri, έτσι ώστε ορισμένα αιτήματα να αντιμετωπίζονται χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, για ταχύτερη αναγνώριση ερωτημάτων όταν κάνετε πράγματα όπως το άνοιγμα εφαρμογών και τη ρύθμιση ξυπνητηριών και χρονοδιακόπτων. Στη συνέχεια, στο iOS 15.2, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο Apple Music Voice Plan που βασίζεται αποκλειστικά στη Siri για την αναπαραγωγή μουσικής και την αλληλεπίδραση με τον χρήστη.

Δείτε επίσης: iOS 15: Το Twitter διερευνά σφάλμα που προκαλεί αποσυνδέσεις

Το εάν κάποια από αυτές τις αλλαγές βρίσκεται πίσω από την αδυναμία της Siri να βαθμολογήσει τα τραγούδια κατόπιν αιτήματος προς το παρόν είναι άγνωστο.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS