ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε ένα βίντεο από το Vimeo

Πώς να κατεβάσετε ένα βίντεο από το Vimeo

Το Vimeo διαθέτει ένα τεράστιο repository με υπέροχα βίντεο και το καλό είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα βίντεο στις συσκευές σας για χρήση εκτός σύνδεσης. Θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να αποθηκεύσετε βίντεο Vimeo στο desktop και τις κινητές συσκευές σας.

Vimeo

Δείτε επίσης: Instagram Video: Δημιουργία και εύρεση βίντεο εύκολα και γρήγορα

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Vimeo στην επιφάνεια εργασίας

Σε υπολογιστή Windows, Mac, Linux ή Chromebook, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο Vimeo για λήψη βίντεο.

Ξεκινήστε ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ανοίγοντας τον ιστότοπο Vimeo και, στη συνέχεια, βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Κάντε κλικ σε αυτό το βίντεο για να αρχίσει να παίζει.

Κάντε scroll προς τα κάτω στη σελίδα και, κάτω από τον τίτλο του βίντεο, κάντε κλικ στο μικρό κουμπί “Download”.

Vimeo

Θα δείτε ένα παράθυρο “Download”. Εδώ, επιλέξτε την ποιότητα με την οποία θέλετε να κατεβάσετε το βίντεό σας. Στη συνέχεια, δίπλα σε αυτήν την επιλογή ποιότητας, κάντε κλικ στην επιλογή “Download”.

Tip: Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μέγεθος του αρχείου βίντεο.

Θα ανοίξει το συνηθισμένο παράθυρο “save” της επιφάνειας εργασίας σας. Σε αυτό το παράθυρο, επιλέξτε ένα φάκελο για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας και αποθηκεύστε το βίντεο.

Και αποθηκεύσατε με επιτυχία ένα βίντεο Vimeo για χρήση εκτός σύνδεσης στην επιφάνεια εργασίας σας. Τώρα μπορείτε να παίξετε αυτό το αρχείο που έχετε κατεβάσει, να το επεξεργαστείτε, να το μετακινήσετε σε άλλες συσκευές σας και να κάνετε αυτό που θα κάνατε συνήθως με ένα αρχείο βίντεο.

Δείτε επίσης: Η Canon δημιούργησε διπλό φακό fisheye για το σύστημα βίντεο VR

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Vimeo στο κινητό

Για να αποθηκεύσετε βίντεο Vimeo για χρήση εκτός σύνδεσης στο iPhone, το iPad ή το Android τηλέφωνό σας, χρησιμοποιήστε την επίσημη εφαρμογή Vimeo.

Εκκινήστε την εφαρμογή Vimeo στο τηλέφωνό σας και πατήστε “Watch” στο κάτω μέρος. Βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και πατήστε το ώστε να αρχίσει να παίζει.

Στη σελίδα βίντεο, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε τις τρεις τελείες.

Από το μενού three-dots, επιλέξτε “Make Available Offline”.

Το Vimeo θα ξεκινήσει τη λήψη του επιλεγμένου βίντεο στο τηλέφωνό σας. Μόλις γίνει λήψη, θα το βρείτε στην ενότητα Watch > Offline της εφαρμογής Vimeo.

Vimeo

Η ενότητα “Offline” εμφανίζει όλα τα βίντεο που έχετε κατεβάσει.

Vimeo

Και έτσι χρησιμοποιείτε την επίσημη επιλογή για να αποθηκεύσετε βίντεο από το Vimeo στην επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας. Καλή παρακολούθηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS