ΑρχικήHow ToΠώς να μετατρέψετε οποιοδήποτε eBook σε ηχητικό βιβλίο

Πώς να μετατρέψετε οποιοδήποτε eBook σε ηχητικό βιβλίο

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε eBook σε ηχητικό βιβλίο; Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί πώς θα το κάνετε.

Δείτε επίσης: iPad Mini 6: Παράπονα για «Jelly Scrolling» στην κατακόρυφη λειτουργία

eBook

Η εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ονομάζεται “NaturalReader“. Είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone, iPad και Android. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, θα πρέπει να εγγραφείτε με έναν λογαριασμό. Μπορείτε εύκολα να το κάνετε με έναν Λογαριασμό Google ή Apple ID.

Τέλος, θα χρειαστείτε ένα eBook. Η εφαρμογή υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των EPUB, MOBI και PDF. Το NaturalReader δεν μπορεί να διαβάσει eBook που προστατεύονται από DRM από iBooks, Kindle, Nook ή Adobe OverDrive.

Αρχικά, εγκαταστήστε την εφαρμογή NaturalReader στο iPhone, το iPad ή τη συσκευή Android σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια φωνή. Υπάρχουν δωρεάν και επί πληρωμή φωνές για να διαλέξετε, επιλέξτε μία και πατήστε “Επόμενο”.

Στη συνέχεια, αποφασίστε την ταχύτητα με την οποία θέλετε να διαβαστεί το βιβλίο χρησιμοποιώντας τα κουμπιά + και -. Πατήστε “Επόμενο” όταν είστε έτοιμοι.

Τώρα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο μενού επάνω αριστερά και στη συνέχεια επιλέξτε “Εγγραφή“.

Δείτε ακόμα: Google: Σχεδιάζει σημαντικές επενδύσεις στην Αφρική

ηχητικό βιβλίο

Ο ευκολότερος τρόπος εγγραφής είναι με λογαριασμό Google ή Apple ID, αν και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογαριασμό με μη αυτόματο τρόπο. Ακολουθήστε τα βήματα μέχρι να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη.

Πατήστε το κουμπί + στην κάτω δεξιά γωνία για να εισάγετε ένα eBook και στη συνέχεια επιλέξτε το αρχείο από τη συσκευή σας.

Μια γραμμή προόδου θα εμφανίσει για τη μεταφόρτωση. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτωση του eBook, πατήστε το εικονίδιο ανοίγματος.

Με το eBook ανοιχτό, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να επισημάνετε. Αρχικά, το μεγάλο κουμπί “Αναπαραγωγή” στο επάνω μέρος θα αρχίσει να διαβάζει σε όποια σελίδα και αν βρίσκεστε.

Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, μπορείτε να κάνετε παύση, διακοπή ή παράλειψη μπροστά και πίσω. Η εφαρμογή επισημαίνει το κείμενο που διαβάζεται δυνατά.

Το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία ανοίγει ένα μενού με πολλές επιλογές. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή, την ταχύτητα ανάγνωσης, το θέμα και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: iPhone evolution: Πώς φτάσαμε στο νέο iPhone 13

Για να επιστρέψετε στο βιβλίο μετά την έξοδο από την εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο του μενού και επιλέξτε “Έγγραφα και ήχος“. Θα δείτε τα eBook που έχετε ανεβάσει.

Τώρα μπορείτε να ακούσετε οποιοδήποτε από τα eBook σας ως ηχητικά βιβλία! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα eBook σας χωρίς να εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα όπως το Audible.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS