ΑρχικήUpdatesYouTube․com: Θα βλέπετε όσα βίντεο αφήσατε στην μέση στο τηλέφωνο

YouTube․com: Θα βλέπετε όσα βίντεο αφήσατε στην μέση στο τηλέφωνο

Το YouTube․com διαθέτει ένα έξυπνο mini-player που χρησιμοποιείται τώρα για να σας επιτρέπει να “συνεχίσετε να παρακολουθείτε” τα βίντεο που αφήσατε στην μέση στο τηλέφωνό σας.

Δείτε επίσης: YouTube: Θα αφαιρέσει βίντεο παραπληροφόρησης για τα εμβόλια COVID-19

YouTube․com

Δείτε επίσης: Το YouTube TV μπορεί να χάσει κανάλια και να γίνει φθηνότερο

Εάν βρίσκεστε στη μέση της προβολής ενός βίντεο και αφήσετε το YouTube για Android ή iOS, ανοίγοντας το YouTube․com (στον ιστό), θα εμφανιστεί αυτό το βίντεο στην κάτω δεξιά γωνία. Το mini-player βρίσκεται στην ουρά για ένα δευτερόλεπτο περίπου πριν κάνετε παύση. Αντί του ονόματος του καναλιού, κάτω από τον τίτλο του βίντεο εμφανίζεται η ένδειξη “Continue watching”.

Πατώντας το κουμπί της αναπαραγωγής θα ξεκινήσει αυτόματα σε συρρικνωμένη προβολή, ενώ ένα κλικ οπουδήποτε θα ανοίξει ολόκληρο το video page.

Αυτή η απλή δυνατότητα λειτουργεί και αν διακόψετε αυτό που παρακολουθείτε στο YouTube για Android TV και πιθανώς άλλες τηλεοπτικές συσκευές. Δεν φαίνεται βέβαια να λειτουργεί προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά οι περισσότεροι χρήστες τη βλέπουν τώρα στις συσκευές τους. Φυσικά πρέπει να συνδεθείτε στο ίδιο Google Account για να συγχρονιστεί το ιστορικό παρακολούθησης σας.

Δείτε επίσης: Android χρήστες χωρίς πρόσβαση σε Google Maps, YouTube και Gmail από σήμερα

Είναι πιο γρήγορο από το να πάτε στην σελίδα “Library” και να ελέγξετε την ενότητα “History” ή να χρειαστεί να προσθέσετε με χειροκίνητο τρόπο στο “Watch later”. Αυτή η δυνατότητα θυμίζει κάπως τη δυνατότητα να βλέπετε “Tabs from other devices” στον Chrome.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS