ΑρχικήTop PicksWindows 11 δωρεάν update: Αποκτήστε πρώτα τα Windows 10 με 7,99€

Windows 11 δωρεάν update: Αποκτήστε πρώτα τα Windows 10 με 7,99€

Windows 11 δωρεάν update; Θα χρειαστεί να αποκτήστε πρώτα τα Windows 10 για 7,99€! Η Microsoft παρουσίασε επίσημα τα Windows 11, το νέο λειτουργικό σύστημα, μέσω μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου στις 24 Ιουνίου 2021, μετά από 6 χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 10. Οι κύριες αλλαγές βρίσκονται στο UI interface, application store, game performance και tablet mode. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Windows 11 θα προσθέσουν υποστήριξη συμβατότητας για εφαρμογές Android για πρώτη φορά.

Δείτε Ακόμα: Ο Gavin Heaton μιλάει στο SecNews για την φυλάκιση του IT Manager, Barry Stannard

Windows 11 δωρεάν update: Αποκτήστε πρώτα τα Windows 10 για 7,99€

Όσον αφορά την εμφάνιση, τα Windows 11 εισάγουν πιο στρογγυλεμένες γωνίες, τοποθετώντας το κουμπί “Έναρξη” στο κάτω μέρος της οθόνης αντί για την αριστερή πλευρά. Το νέο σύστημα έχει νέα στυλ εικονιδίων, λεπτότερη διαφάνεια, νέα themes, βελτιωμένα φωτεινά και σκοτεινά themes και στρογγυλεμένες γωνίες παραθύρων. Λειτουργικά, τα Windows 11 θα υποστηρίζουν εφαρμογές Android, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μέσω του Amazon application store. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι έχει ξαναχτίσει το Microsoft Store, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν πιο εύκολα εφαρμογές, παιχνίδια, προγράμματα βίντεο, ταινίες. Όσον αφορά τα παιχνίδια, είναι επίσης μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις των Windows 11. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει Auto-HDR στα Windows 11 για να βελτιωθεί η εμπειρία στην οθόνη του παιχνιδιού. Το DirectStorage μπορεί να προσφέρει γρηγορότερο χρόνο φόρτωσης και έναν πιο εκλεπτυσμένο κόσμο παιχνιδιού.

Δείτε Ακόμα: JEDI cloud contract – Γιατί το Πεντάγωνο ακύρωσε τη σύμβαση με τη Microsoft;

Η Microsoft τόνισε ότι οι χρήστες που διαθέτουν Windows 10 μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 11, κάτι που συμβαδίζει με τη συνηθισμένη στρατηγική αναβάθμισής τους. Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή που πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού. Η δωρεάν αναβάθμιση θα αρχίσει να κυκλοφορεί για υπολογιστές με Windows 10 κατά τη διάρκεια των διακοπών και θα συνεχιστεί έως το 2022. Εάν δεν έχετε ακόμη ενημερώσει τα Windows 10, το Godeal24 παρέχει τις καλύτερες προσφορές για νόμιμη, ασφαλή και οικονομική αγορά. Αποκτήστε ό, τι θέλετε στο Godeal24 Mid-Year Sale.

Windows 11 δωρεάν update: Αποκτήστε πρώτα τα Windows 10 για 7,99€
Windows 11 δωρεάν update

Windows 10 από 7,99 €!

Το Godeal24 προσφέρει ειδική τιμή για ορισμένα Microsoft προϊόντα. Aναβαθμίστε τον υπολογιστή σας με μόνο με 7,99 € χωρίς τη χρήση κωδικού κουπονιού. Και το Godeal24 σας προσφέρει τέλεια προϊόντα λογισμικού και εξυπηρέτηση πελατών.

Windows 10 Professional με 7.99€

Windows 10 Pro Professional – 2 PCs με 11.99€

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1 PC με 22.59€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1 PC με 28.59€

Έκπτωση 45% στα Windows

Κωδικός κουπονιού: SGO45

Χρειάζεστε κάτι άλλο; Άδειες χρήσης για Windows με έκπτωση 45%. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς στο καλάθι αγορών και επωφεληθείτε από τη μείωση της τιμής.

Mega promo για πακέτα προϊόντων- Έκπτωση 60%!

Κωδικός κουπονιού: SGO60

Χρειάζεστε περισσότερα προϊόντα για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; Το Godeal24 έχει πολλές επιλογές για εσάς. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα πακέτα υψηλής απόδοσης σε λογικές τιμές.

Δείτε Ακόμα: Republican National Committee – Παραβιάστηκε από Ρώσους hackers;

Το Godeal24 προσφέρει επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και οι μέθοδοι πολλαπλών πληρωμών είναι διαθέσιμες, όπως Paypal και πιστωτική κάρτα. Λίγο μετά την παραγγελία, θα λάβετε τα προϊόντα πολύ απλά και γρήγορα μέσω e-mail Αν, πάλι, αντιμετωπίσετε προβλήματα ή έχετε απλώς μια ερώτηση, η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις. Μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση: service@godeal24.com σχετικά με οποιοδήποτε είδος προβλήματος

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS