ΑρχικήHow ToΠώς να μην ανοίγουν links σε νέες καρτέλες στο Microsoft Edge

Πώς να μην ανοίγουν links σε νέες καρτέλες στο Microsoft Edge

Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Edge, θα έχετε παρατηρήσει ότι κάνει κάτι πολύ περίεργο κάθε φορά που ανοίγετε την Αναζήτηση Bing. Links ανοίγουν σε νέες καρτέλες και η σελίδα αναζήτησης παραμένει ανοιχτή σε μία άλλη σελίδα. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό και δεν είναι σαφές εάν ευθύνεται το Bing ή το Edge.

links Microsoft Edge

Δείτε επίσης: Πως ο Microsoft Edge θα εμφανίζει τις λήψεις στο κάτω μέρος του παραθύρου

Πιο αναλυτικά: Κάνετε αναζήτηση, κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο από τα αποτελέσματα και μεταφέρεστε σε μια νέα καρτέλα. Κάνετε κλικ στο κουμπί επιστροφής για να επιστρέψετε στα αποτελέσματα, αλλά σας κρατά στη νέα καρτέλα που μόλις άνοιξε. Τώρα κάνετε κλικ σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και οδηγείστε σε μια άλλη νέα καρτέλα.

Κάθε φορά που κάνετε κλικ σε ένα link, μεταβαίνετε σε μια νέα καρτέλα και τα αποτελέσματα παραμένουν ανοιχτά στην αρχική καρτέλα. Ωστόσο, η επιστροφή από τη νέα καρτέλα δεν θα σας οδηγήσει σε αυτήν την αρχική καρτέλα. Έτσι καταλήγετε γρήγορα με ένα σωρό καρτέλες αποτελεσμάτων αναζήτησης Bing ανοιχτές, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Δείτε ακόμα: Μετακινείστε αυτόματα μηνύματα Gmail σε διαφορετική καρτέλα

links Microsoft Edge

Η λύση βρίσκεται στην πραγματικότητα στις ρυθμίσεις ασφαλούς αναζήτησης Bing για κάποιο λόγο. Φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή μόνο όταν χρησιμοποιείτε το Edge.

Για να το αλλάξετε, ανοίξτε το Microsoft Edge σε υπολογιστές Windows, Mac ή Linux και μεταβείτε στο Bing.com. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού (τρεις γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε screenshot το Dock του Mac

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Αποτελέσματα” και καταργήστε την επιλογή “Άνοιγμα links από αποτελέσματα αναζήτησης σε νέα καρτέλα ή παράθυρο” και “Άνοιγμα links από αποτελέσματα ειδήσεων σε νέα καρτέλα ή παράθυρο“.

Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο και ενοχλητικό “χαρακτηριστικό”, που έχει σχεδιαστεί σαφώς για να διατηρεί το Bing ανοιχτό όσο το δυνατόν περισσότερο. Μερικοί χρήστες έχουν πει ότι γίνεται επαναφορά κάθε τόσο, οπότε ίσως χρειαστεί να το απενεργοποιήσετε ξανά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS