ΑρχικήHow ToΠως ο Microsoft Edge θα εμφανίζει τις λήψεις στο κάτω μέρος του...

Πως ο Microsoft Edge θα εμφανίζει τις λήψεις στο κάτω μέρος του παραθύρου

Ξεκινώντας με την έκδοση 90, ο Microsoft Edge εμφανίζει τώρα λήψεις στο επάνω μέρος του παραθύρου αντί για το κάτω μέρος. Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε να φέρετε τις λήψεις στο κάτω μέρος του παραθύρου με μια συντόμευση στα Windows 10. Δείτε πώς.

Microsoft Edge

Δείτε επίσης: Πώς να επιτρέψετε τα pop-ups στον Microsoft Edge

Κάντε τον Edge να εμφανίζει τις λήψεις αρχείων στο κάτω μέρος του παραθύρου

Προκειμένου ο Edge να εμφανίζει τις λήψεις αρχείων στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης στα Windows 10, θα προσθέσετε μια παράμετρο στη συντόμευση του Edge στην επιφάνεια εργασίας σας. Στη συνέχεια, όταν εκτελείτε τον Edge με αυτήν τη συντόμευση, η γραμμή λήψεων θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος, όπως έκανε πριν.

Αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί για Mac επειδή δεν μπορείτε να προσθέσετε παραμέτρους συντόμευσης στις συντομεύσεις υπολογιστή Mac.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό περιήγησης στο Microsoft Edge;

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το μενού Start και αναζητήστε το “Microsoft Edge”. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε δεξί κλικ στο “Microsoft Edge” και επιλέξτε “Open file location”.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο File Explorer. Σε αυτό το παράθυρο, κάντε δεξί κλικ στο “Microsoft Edge” και επιλέξτε “Open file location”.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο File Explorer που περιέχει το “msedge.exe”. Αυτή είναι η θέση του εκτελέσιμου αρχείου του Edge.

Microsoft Edge

Κάντε δεξί κλικ στο “msedge.exe” και επιλέξτε Send to > Desktop (create shortcut). Αυτό θα δημιουργήσει ένα εικονίδιο με την ένδειξη “msedge.exe – Shortcut” στην επιφάνεια εργασίας σας.

Κλείστε το παράθυρο File Explorer. Στην επιφάνεια εργασίας σας, κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση που προστέθηκε πρόσφατα και επιλέξτε “Properties” από το μενού.

Στο παράθυρο “Properties”, κάντε κλικ στην καρτέλα “Shortcut”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλαίσιο “Target”, τοποθετήστε τον κέρσορα μετά το τελευταίο quote στο πλαίσιο και πατήστε το πλήκτρο Space.

Δείτε επίσης: Η Microsoft διορθώνει τα σφάλματα στον Microsoft Edge 91

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τα ακόλουθα στο πλαίσιο:

Microsoft Edge

Αποθηκεύστε τις αλλαγές κάνοντας κλικ στο “Apply” και στη συνέχεια στο “OK” στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Η συντόμευση προσαρμοσμένης επιφάνειας εργασίας Edge είναι πλέον έτοιμη. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη συντόμευση κάθε φορά που θέλετε ο Edge να εμφανίζει τον πίνακα λήψεων στο κάτω μέρος. Οι άλλες συντομεύσεις Edge θα συνεχίσουν να εμφανίζουν τη γραμμή λήψεων στην κορυφή.

Microsoft Edge

Οι λήψεις αρχείων με αυτήν τη συντόμευση Edge θα μοιάζουν με αυτήν:

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη συντόμευση από το μενού Start, κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση και επιλέξτε “Pin to Start”. Τώρα έχετε αυτήν την προσαρμοσμένη συντόμευση στο δεξιό τμήμα του μενού “Start”.

Microsoft Edge

Ομοίως, για να προσθέσετε αυτήν τη συντόμευση στη γραμμή εργασιών, κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση και επιλέξτε “Pin to taskbar”.

Και έτσι αναγκάζετε τον Edge να επιστρέψει στην εμφάνιση της αρχικής θέσης του πλαισίου λήψεων.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS