ΑρχικήinetAmazon: Η τεχνολογία Just Walk Out σε κατάστημα πλήρους μεγέθους

Amazon: Η τεχνολογία Just Walk Out σε κατάστημα πλήρους μεγέθους

Η Amazon σκοπεύει να ανοίξει το πρώτο παντοπωλείο Fresh πλήρους μεγέθους, που χρησιμοποιεί τεχνολογία Just Walk Out στις ΗΠΑ στις 17 Ιουνίου.

Just Walk Out amazon

Δείτε επίσης: Amazon προς εργαζόμενους στις αποθήκες: Προετοιμάστε το σώμα σας, είστε αθλητές!

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου εισήγαγε την τεχνολογία ως μέρος των καταστημάτων Amazon Go, πριν από μερικά χρόνια. Όπως δηλώνει και το όνομά της, επιτρέπει στους πελάτες να μπαίνουν μέσα σε ένα κατάστημα, να γεμίζουν τα καλάθια τους με προϊόντα και να φεύγουν χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από ένα ταμείο για να πληρώσουν.

Η Amazon αναφέρει ότι το νέο κατάστημα στο The Marketplace στο Factoria του Bellevue στην Ουάσιγκτον, είναι το πρώτο που δημιούργησε την επιλογή για ψώνια χρησιμοποιώντας τόσο την τεχνολογία Just Walk Out όσο και τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής σε ένα παντοπωλείο πλήρους μεγέθους. Ωστόσο, η εταιρεία άνοιξε ένα κατάστημα Fresh στο Ηνωμένο Βασίλειο με την εν λόγω τεχνολογία τον Μάρτιο, το οποίο έγινε το πρώτο κατάστημα λιανικής με Just Walk Out εκτός ΗΠΑ.

Δείτε ακόμα: AmeriGas: Ο μεγαλύτερος διανομέας προπανίου των ΗΠΑ αποκάλυψε data breach «8 δευτερολέπτων»

Η Amazon παραχώρησε επίσης άδεια στην πλατφόρμα σε άλλους λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων αεροδρομίων, όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα και ποτά χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσουν με έναν ταμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα μεγάλου μεγέθους στην Καλιφόρνια πέρυσι, αλλά ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dash Cart της Amazon που επιτρέπει στους πελάτες να παραλείψουν το ταμείο αν αγοράζουν μόνο δύο σακούλες ψώνια.

Just Walk Out amazon

Στο κατάστημα της Ουάσινγκτον, οι αγοραστές θα μπορούν να περπατούν στις πύλες του Just Walk Out, σαρώνοντας έναν κωδικό QR στην εφαρμογή Amazon, χρησιμοποιώντας το Amazon One για να σαρώσουν την παλάμη τους ή εισάγοντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που σχετίζεται με τον λογαριασμό τους στην Amazon. Μόλις μπουν μέσα, μπορούν να ψωνίσουν όπως συνήθως: Κάθε προϊόν που λαμβάνουν από τα ράφια προστίθεται στο εικονικό καλάθι τους και κάθε αντικείμενο που βάζουν πίσω θα αφαιρεθεί. Δεν χρειάζεται να περάσουν από ένα ταμείο για να φύγουν, αλλά πρέπει να διαγράψουν ξανά τον κωδικό QR ή την παλάμη του ή να τοποθετήσουν εκ νέου την πιστωτική τους κάρτα στην έξοδο.

Δείτε επίσης: QR codes: Πώς σας καθιστούν ευάλωτους σε κυβερνοεπιθέσεις;

Το κατά πόσον άλλα καταστήματα Amazon Fresh θα έχουν επίσης τη δυνατότητα Just Walk Out στο μέλλον δεν είναι ακόμα γνωστό. Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι είναι “ενθουσιασμένη που βλέπει πώς οι πελάτες απολαμβάνουν την εμπειρία αγορών Just Walk Out στο κατάστημα Amazon Fresh στο Bellevue“.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS