ΑρχικήUpdatesΗ Apple έκανε update στην σελίδα "Apple leadership"

Η Apple έκανε update στην σελίδα “Apple leadership”

Το WWDC ξεκινά σήμερα και η Apple έχει ενημερώσει την επίσημη σελίδα που ονομάζεται “Apple leadership”. Ποιο είναι το update; Έβαλε Memojis στα προφίλ όλων των στελεχών που αναφέρονται στη σελίδα. Παρόμοια είδωλα εμφανίζονται τώρα και στους λογαριασμούς στα social media των στελεχών. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει προεπισκόπηση των νέων εκδόσεων του λογισμικού του λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του iOS 15, το οποίο αναμένεται να διαθέτει σημαντικές ενημερώσεις στην εφαρμογή Messages.

Δείτε επίσης: Η Apple πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές στα Airtags

Apple leadership

Δείτε επίσης: “Apple Car” project: Αποχώρηση τρίτου manager μέσα σε 6 μήνες

Η Apple είχε αλλάξει τα προφίλ με Memojis στη σελίδα “Apple leadership” άλλη μια φορά στο παρελθόν, για την ακρίβεια το 2018 και εξαιτίας της Παγκόσμιας Ημέρας Emoji. Με την ευκαιρία αυτή, μόνο τα κεφάλια αντικαταστάθηκαν με Memoji, αφήνοντας τους πραγματικούς ώμους στη θέση τους.

Αυτή τη φορά, οι φωτογραφίες έχουν αντικατασταθεί με αποσυναρμολογημένα κεφάλια σε σκούρο φόντο, αντικατοπτρίζοντας την ευρύτερη χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας Memoji στο διαφημιστικό υλικό της Apple WWDC 2021.

Δείτε επίσης: Apple προς υπαλλήλους: Από Σεπτέμβρη θα επιστρέψετε στα γραφεία για τρεις φορές την εβδομάδα

Η Apple θα πραγματοποιήσει το εικονικό event WWDC τη Δευτέρα 7 Ιουνίου (δηλαδή σήμερα) και θα κρατήσει μέχρι τις 11 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα μας δώσει τις πρώτες πληροφορίες για τις νέες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος.

Η Apple σχεδιάζει να μεταδώσει live το keynote WWDC στο website της, την εφαρμογή «Apple TV» και το YouTube.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS