ΑρχικήHow ToΠώς να προσθέσετε μια εικόνα σε PDF με Preview σε Mac

Πώς να προσθέσετε μια εικόνα σε PDF με Preview σε Mac

Το preview app στο Mac δεν διευκολύνει την προσθήκη μιας εικόνας σε ένα αρχείο PDF, αλλά υπάρχει μια έξυπνη λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τo ίδιo τo Preview και θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

PDF Preview

Σημείωση: Δεν το χρειάζεστε για να προσθέσετε ένα Signature Image

Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να σημειωθεί ότι εάν θέλετε να προσθέσετε την υπογραφή σας σε ένα PDF, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που περιγράφεται παρακάτω. Το preview έχει μια ενσωματωμένη επιλογή για να προσθέσετε μια υπογραφή και θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για να υπογράψετε PDF στο Mac σας.

Δείτε επίσης: Πώς να επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Safari σε Mac

Πώς να προσθέσετε μια εικόνα σε PDF με Preview

Από προεπιλογή, δεν μπορείτε να επικολλήσετε μια εικόνα σε αρχείο PDF στο Preview. Αλλά βρέθηκε ένας μη συμβατικός τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτόν τον περιορισμό. Ευτυχώς, είναι γρήγορος και εύκολος στην εκτέλεση.

Στο Finder, ανοίξτε το φάκελο που περιέχει την εικόνα που θέλετε να προσθέσετε στο PDF σας. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Open With > Preview στο μενού.

PDF Preview

Όταν ανοίξει το Preview, πατήστε Command + A στο πληκτρολόγιό σας για να επιλέξετε ολόκληρη την εικόνα.

Στη συνέχεια, πατήστε Command + C για να αντιγράψετε την εικόνα. Τώρα: Αυτό μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά λειτουργεί. Πατήστε Command + V για να επικολλήσετε την εικόνα και το νέο αντίγραφο της εικόνας σας θα καλύψει την αρχική εικόνα.

PDF Preview

Παρόλο που και οι δύο εικόνες μοιάζουν ίδιες, αυτή που μόλις επικολλήσατε έχει πλέον γίνει αντικείμενο που μπορεί να επικολληθεί σε PDF εάν την κάνουμε ξανά copy.

Αντιγράψτε αυτό το “object image” πατώντας Command + C. Το «object version» της εικόνας σας βρίσκεται πλέον στο πρόχειρο του Mac σας. Είναι εντάξει να κλείσετε το preview που δείχνει το αρχικό αρχείο της εικόνας.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Adobe Audition έχει βελτιστοποιηθεί για M1 Macs

Στη συνέχεια, εντοπίστε το PDF στο οποίο θέλετε να επικολλήσετε την εικόνα στο Finder. Κάντε δεξί κλικ στο PDF και επιλέξτε Open With > Preview στο μενού.

Στο παράθυρο Preview, μεταβείτε στη σελίδα PDF στην οποία θέλετε να προσθέσετε την εικόνα σας. Πατήστε Command + V για να επικολλήσετε την αντιγραμμένη εικόνα σας.

Δείτε επίσης: Πώς να μεγεθύνετε αυτόματα τα μικρά fonts στο Safari σε Mac

Τώρα, χρησιμοποιήστε τους χειριστές γύρω από την επικολλημένη εικόνα για να την επανατοποθετήσετε και να αλλάξετε το μέγεθός της στο έγγραφο PDF.

PDF Preview

Δεδομένου ότι η προεπισκόπηση αποθηκεύει αυτόματα τις αλλαγές σας, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε μη αυτόματα το επεξεργασμένο PDF σας. Απλώς κλείστε το έγγραφο και οι αλλαγές σας θα αποθηκευτούν. Εάν πρέπει να προσθέσετε περισσότερες εικόνες, απλώς ανοίξτε τις στο Preview και επαναλάβετε τη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω.

Το Preview μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές άλλες εργασίες χειρισμού αρχείων (όπως επεξεργασία φωτογραφιών). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευέλικτη εφαρμογή για πολλές περισσότερες εργασίες από την απλή προβολή αρχείων.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS