ΑρχικήinetGoogle: Ορισμένοι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στα γραφεία τον Απρίλιο

Google: Ορισμένοι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στα γραφεία τον Απρίλιο

Σήμερα η Google ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι σκοπεύει να επιτρέψει σε ορισμένους υπαλλήλους να επιστρέψουν στα γραφεία τον επόμενο μήνα. Οι Axios και οι New York Times αναφέρθηκαν σε ένα email που έλεγε ότι “είναι πιθανό σε εθελοντική βάση να αρχίσουμε να καλωσορίζουμε τους Googlers πίσω σε μερικά από τα γραφεία μας στην Αμερική”.

Google

Η εταιρεία είπε στο The Verge ότι οι λεπτομέρειες της επανέναρξης θα εξαρτηθούν από “συγκεκριμένα κριτήρια που περιλαμβάνουν αυξήσεις στη διαθεσιμότητα των εμβολίων και πτωτικές τάσεις στα κρούσματα του COVID-19“, ωστόσο δεν απαιτεί από τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

Δείτε επίσης: Η Google συλλέγει 20x περισσότερα data από το Android από ό,τι η Apple από το iOS

Την περασμένη άνοιξη η Google ήταν μεταξύ των εταιρειών που έστειλαν τους υπαλλήλους τους στο σπίτι, παρέχοντας τους επίδομα για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού για να εργαστούν από το σπίτι. Σε ένα σημείο σκέφτηκε να ανοίξει ξανά τα γραφεία της – τον περασμένο Ιούλιο – αλλά η εξάπλωση της πανδημίας άλλαξε γρήγορα την απόφαση της και έκτοτε τα έκλεισε.

Δείτε επίσης: Google Maps: Επανέρχεται η πυξίδα λόγω υψηλής ζήτησης της

Η στρατηγική επιστροφής της Google έχει χρονολογηθεί για τον Σεπτέμβριο, με προφανείς ελπίδες ότι μέχρι τότε οι εκτεταμένοι εμβολιασμοί θα καταστήσουν ασφαλές το να υπάρχουν περισσότερα άτομα στον ίδιο χώρο. Το CNBC έχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα συμβεί μετά από αυτό.

Δείτε επίσης: Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό σας καθοδηγεί σε εσωτερικούς χώρους

Αυτή η έκθεση αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι που θέλουν να εργαστούν εξ αποστάσεως θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν περισσότερες από 14 ημέρες ετησίως, με το όριο για την εργασία εξ αποστάσεως να είναι οι 12 μήνες το οποίο θα επιτρέπεται σε «εξαιρετικές περιστάσεις».

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS