ΑρχικήinetΆρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά στην Amazon

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά στην Amazon

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών κάνει το άλμα από τη μεγάλη οθόνη στο μικρότερο ξάδελφό του. Αν ενδιαφέρεστε για τον φανταστικό κόσμο του J.R.R. Tolkien, θα γνωρίζετε ήδη ότι μια τηλεοπτική σειρά πρόκειται να δημιουργηθεί σύντομα από το Amazon Prime Video σε συνεργασία με την εταιρεία «Tolkien Estate».

 Άρχοντας των Δαχτυλιδιών

Έχουμε ήδη δει δύο ταινίες – η μία είναι καλύτερη από την άλλη, βεβαίως – αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο λογοτέχνημα του Tolkien.

Ενώ η κυκλοφορία της σειράς βρίσκεται πολύ μακριά, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με το καστ, την παραγωγή και πολλά άλλα. Ωστόσο, η εύρεση όλων αυτών θα απαιτούσε πολύ χρόνο, οπότε εμείς θα σας δείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (Lord of the Rings) της Amazon.

  • Πού μπορώ να το παρακολουθήσω; Στο Amazon Prime Video
  • Πότε θα κυκλοφορήσει; Πιθανώς το 2021
  • Τι πλήρωσε η Amazon για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; 250 εκατομμύρια δολάρια μόνο για τα δικαιώματα – και αυτό είναι πριν την παραγωγή
  • Οι ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών υπάρχουν στο Amazon Prime; Ναι

Lord of the Rings στην Amazon: Πότε θα κυκλοφορήσει;

Προς το παρόν, δεν είναι βέβαιο. Η μαγνητοσκόπηση είναι ήδη σε εξέλιξη, από τον Φεβρουάριο του 2020. Φυσικά, η παραγωγή της σειράς είχε αρκετά ζητήματα. Η Elissa Cadwell τραυματίστηκε μόλις λίγες μέρες αφού είχε ξεκινήσει η μαγνητοσκόπηση των πρώτων επεισοδίων, ενώ η πανδημία του Covid-19 προκάλεσε τη διακοπή των παραγωγών στη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2020.

Δείτε επίσης: Μήνυση στην Amazon για τις πρακτικές σχετικά με τα διαλείμματα των υπαλλήλων

Τον Ιούλιο του 2020, ο υπουργός της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας Phil Twyford χορήγησε κάποιες εξαιρέσεις σε επτά παραγωγές ταινιών και σειρών. Αυτό επέτρεψε στα μέλη του καστ και της παραγωγής να εισέλθουν στη χώρα – κατά τη διάρκεια της πανδημίας – ενώ τα σύνορά της παρέμειναν κλειστά. Το Lord of the Rings ήταν μέσα σε αυτά τα έργα και τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά τον Ιούλιο του 2020.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Wayne Che Yip θα σκηνοθετήσει τέσσερα από τα οκτώ επεισόδια της σειράς, με τον J.A. Bayona να έχει σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του πιλοτικού επεισοδίου.

Δείτε επίσης: Amazon: Διαψεύδει ότι οδηγοί της αναγκάζονται να ουρούν σε μπουκάλια!

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στην Νέα Ζηλανδία, οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε ότι ο (Άρχοντας των Δαχτυλιδιών) Lord of the Rings του Amazon θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εάν η μαγνητοσκόπηση ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, είναι πιθανό η τηλεοπτική σειρά να κυκλοφορήσει στο 4ο τρίμηνο του 2021.

Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή για την Amazon, αν η σειρά του Lord of the Rings κυκλοφορήσει στο χειμερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Δείτε επίσης: Wikipedia: Θα χρεώνει Google, Amazon και Apple για το περιεχόμενό της;

Όλα αυτά εξαρτώνται από το πόσο καιρό θα διαρκέσει η διαδικασία της δημιουργίας της σειράς. Μόλις πρόσφατα, ο Αυστραλός ηθοποιός Tom Budge αποχώρησε από την σειρά αφού το Amazon Studios αποφάσισε να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση τον χαρακτήρα του στην σειρά.

Πηγή πληφοροριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS