ΑρχικήinetΗ T-Mobile "σκοτώνει" τη δική της υπηρεσία TV streaming υπέρ του YouTube...

Η T-Mobile “σκοτώνει” τη δική της υπηρεσία TV streaming υπέρ του YouTube TV

Οι streaming υπηρεσίες της T-Mobile δεν θα έχουν την ίδια εμφάνιση μετά τις 29 Απριλίου: Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την Google στα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου του TVision. Οι πρωτότυπες υπηρεσίες TVision Live, Live+ και Vibe που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους λήγουν στις 29 Απριλίου. Η T-Mobile σκοτώνει αυτά τα προϊόντα και καθιστά το YouTube TV και το Philo premium ως βασικές υπηρεσίες live TV.

T-Mobile

Οι τρέχοντες πελάτες του TVision Live μπορούν να λάβουν έναν δωρεάν μήνα του YouTube TV (αξίας 65 $) και τρεις δωρεάν μήνες του YouTube Premium (12 $). Το Live είναι το πακέτο των 40 $ το μήνα της T-Mobile που προσφέρει 30 κανάλια, το οποίο μπορεί μπορεί να αναβαθμιστεί σε Live+ με επιπλέον αθλητικά κανάλια (10 $ επιπλέον). Εν τω μεταξύ, οι τρέχοντες πελάτες του Vibe μπορούν να λάβουν έναν δωρεάν μήνα για το Philo. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των δωρεάν μηνών, οι πελάτες της T-Mobile μπορούν να συνεχίσουν τις συνδρομές τους στο YouTube TV και στο Philo με έκπτωση 10 δολάρια από τις αρχικές τους τιμές. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνουν μόνο 55 $ το μήνα για το YouTube TV και 10 $ το μήνα για το Philo.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Θα μοιράζεται app και browsing data πελατών με advertisers από προεπιλογή

Οι πελάτες της T-Mobile θα μπορούν να μεταδίδουν το περιεχόμενο αυτών των υπηρεσιών μέσω του TVision Hub, παρόλο που μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το Roku ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή streaming.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Οι πελάτες της εταιρείας δέχτηκαν SIM swapping επιθέσεις!

Οι υπάρχοντες πελάτες της TVision μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις συμφωνίες πραγματοποιώντας σύνδεση στους λογαριασμούς τους T-Mobile ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για να λάβουν έναν σύνδεσμο εξαργύρωσης. Οι πελάτες της T-Mobile που δεν έχουν συνδρομές στο TVision μπορούν να εγγραφούν στο YouTube TV με T-Mobile με έκπτωση 10 $ από τις 6 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Τέξας: Το ακραίο ψύχος δημιούργησε προβλήματα στην T-Mobile

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία εξήγησε ότι έχει “μάθει πολλά για τη βιομηχανία τηλεόρασης” και είπε τα παρακάτω: “Η εμπειρία μας μας έδειξε ότι οι καταναλωτές χρειάζονται άλλα πράγματα. Δεν θέλουν περισσότερες υπηρεσίες streaming – θέλουν βοήθεια για αγορά και πλοήγηση στις υπηρεσίες που υπάρχουν ήδη. Και θέλουν αποκλειστικές προσφορές και ειδική πρόσβαση. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε αυτόν τον ρόλο, δίνοντας στους πελάτες μας την μεγαλύτερη αξία με τις καλύτερες υπηρεσίες streaming.”

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS