ΑρχικήinetBrizy Page Builder Review: Ένας από τους κορυφαίους Builders για Wordpress

Brizy Page Builder Review: Ένας από τους κορυφαίους Builders για WordPress

O Brizy είναι ένας WordPress Builder που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα, όπως ακριβώς θέλετε, χωρίς γνώση προγραμματισμού. Σας παρέχει δεκάδες έτοιμα layouts, blocks και elements που κάνουν την διαδικασία εύκολη και γρήγορη (διαβάστε αναλυτικά παρακάτω). Με τον brizy μπορείτε να σχεδιάσετε προσωπικές ή εταιρικές ιστοσελίδες, blogs, ηλεκτρονικά καταστήματα κ.α., με απλή λειτουργία drag and drop.

1) Layouts (Templates): Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα έτοιμο Layout. Το Layout είναι στην ουσία μια έτοιμη ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαμορφώσετε όπως θέλετε. Η χρήση layout μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας, ενώ ταυτόχρονα απλοποιεί την διαδικασία.

2) Βlocks: Τα blocks σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα τοποθετώντας τα, το ένα κάτω από το άλλο με την σειρά που επιθυμείτε. Στην συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο τους και να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. O brizy παρέχει πιάνω από 500 premade blocks με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν τα πάντα. Δείτε αναλυτικά εδώ

3) Εlements: O Brizy σας δίνει την δυνατότητα να εισάγετε στην ιστοσελίδα σας elements, όπως shortcodes, contact forms, εικόνες, video, κείμενο, galeries, sliders, woocommerce products, embed code και ότι άλλο θελήσετε με απλή λειτουργία Drag and Drop. Δείτε όλα τα Elements εδώ.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται οι βασικές λείτουργιες του Brizy:

Τι κάνει τον brizy να ξεχωρίζει από άλλους Website builders και γιατί τον θεωρούμε κορυφαία επιλογή:

1) Πολύ εύκολος στην χρήση (Ίσως ο πιο user friendly page builder που έχουμε δοκιμάσει)
2) Αξιόπιστος και γρήγορος
3) Κορυφαία χαρακτηριστικά και δυνατότητες
4) Responsive control. O Brizy σου επιτρέπει να επεξεργαστείς το πώς θα φαίνεται το site σου σε desktop, tablet, και κινητα με μεγαλη ακρίβεια
5) Σου παρέχει blocks, templates και elements με τα οποια μπορεις να δημιουργήσεις πραγματικά οτιδήποτε σκεφτείς
6) Integration με Woocommerce (Woocommerce elements). Mπορείς να σχεδιάσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το θες – (Eκδοση Pro)
7) Έχει επιλογή White Label. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με το δικό σου Brand (Eκδοση Pro)
8) Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις δικά σου custom Popup, mega menu, footers κ.α.
9) Integrations με δημοφιλεις υπηρεσίες και Plugins
10) Πολύ καλή τεχνική υποστήριξη
11) H τιμή του.

Ο Brizy διατίθεται σε 2 εκδόσεις για WordPress, την Free και την Pro.
Δείτε τις διαφορές εδώ

Εκτός από την WordPress έκδοση ο Brizy διατίθεται και στην έκδοση Cloud.
Ο Brizy Cloud είναι μια υπηρεσία με τον γνωστό page builder της Brizy η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας κατευθείαν στο Cloud. Παρέχεται hosting και security. Ο Brizy Cloud δεν είναι WordPress πλατφόρμα, επομένως δεν περιλαμβάνει WordPress elements (oπως πχ Woocommece elements) και έχει λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά από τoν Brizy για WordPress. Ο τρόπος λειτουργίας του όμως παραμένει ίδιος. Είναι ιδανικός για ιστοσελίδες, landing pages, blogs που απαιτούν κορυφαίο cloud hosting και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Βrizy Cloud δείτε εδώ:
https://www.brizy.cloud

Τοσο ο Brizy για WordPress (plugin) όσο και ο brizy Cloud είναι 2 εξαιρετικες επιλογές και σίγουρα απο τους κορυφαίους website builders που έχουμε δοκιμάσει.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδόσεις Brizy καθώς και τιμές θα βρείτε εδώ:
https://www.brizy.io

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS