ΑρχικήinetCOVID-19: Όσοι εμβολιάζονται στις ΗΠΑ θα λαμβάνουν ένα αποδεικτικό στο Apple Wallet

COVID-19: Όσοι εμβολιάζονται στις ΗΠΑ θα λαμβάνουν ένα αποδεικτικό στο Apple Wallet

Όσοι εμβολιάζονται για τον Covid-19 στην κομητεία του Λος Άντζελες, θα λάβουν ένα ψηφιακό αποδεικτικό στο Apple Wallet που θα τους βοηθήσει να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν την δεύτερη δόση και θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν πρόσβαση σε συναυλιακούς χώρους ή αεροπορικές πτήσεις.

Το αποδεικτικό παρέχεται από μια συνεργασία με την startup Healthvana. Αρχικά στοχεύει στο να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα λάβουν και τις δύο δόσεις των εμβολίων που έχουν εγκριθεί στις ΗΠΑ.

Apple Wallet COVID-19
COVID-19: Όσοι εμβολιάζονται στις ΗΠΑ θα λαμβάνουν ένα αποδεικτικό στο Apple Wallet

Θα δώσει επίσης στους παραλήπτες έναν τρόπο να επιβεβαιώσουν ότι έχουν εμβολιαστεί, το λεγόμενο ως αποδεικτικό θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε ένα Apple Wallet «για να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί σε αεροπορικές εταιρείες, σχολεία ή σε όποιον το έχει ανάγκη», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Healthvana, Ramin Bastani.

Η κομητεία του Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα έσπασε το ρεκόρ της για νέους θανάτους και νοσηλείες για τον Covid-19. Αγωνίζεται για τη διανομή των εμβολίων «το συντομότερο δυνατό», είπε ο Jarashow.

Ενώ οι εμβολιασμοί καταγράφονται σε μητρώα, οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας είδαν επίσης την ανάγκη να δώσουν στους ασθενείς την “ιδιοκτησία” των δικών τους αρχείων, δήλωσε ο Jarashow. Θα λάβουν μια χάρτινη κάρτα που θα αναφέρει πότε έλαβαν το εμβόλιο και που, αλλά η κάρτα θα μπορούσε εύκολα να χαθεί.

Η παρακολούθηση των παραληπτών των εμβολίων για τον COVID-19 και η πιστοποίηση της κατάστασης ανοσοποίησης γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές στις ΗΠΑ και παγκοσμίως καθώς τα εμβόλια διατίθενται στο ευρύ κοινό.

Πηγή πληροφοριών: thestar.com.my

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS