ΑρχικήsecurityBug στο Google Fi: Χρήστες λαμβάνουν λογαριασμούς μηδενικού κόστους

Bug στο Google Fi: Χρήστες λαμβάνουν λογαριασμούς μηδενικού κόστους

Το μέσο μηνιαίο κόστος του MVNO (Mobile virtual network operator) της Google που ονομάζεται Google Fi κυμαίνεται από 30 έως και 80 $ ή 70 $ για το απεριόριστο πακέτο. Ορισμένοι συνδρομητές έλαβαν αυτό το μήνα έναν λογαριασμό Google Fi με μηδενικό κόστος (0$) το οποίο είναι σαφώς ένα bug.

Η Google έστειλε ένα email στους επηρεαζόμενους πελάτες, όπου αναγνώρισε το λάθος ως “τεχνικό πρόβλημα” και ζήτησε συγγνώμη. Όσοι έλαβαν έναν λογαριασμό Google Fi που αναφέρει ότι η μηνιαία τους χρέωση είναι 0$, θα χρεωθούν το πραγματικό ποσό στον επόμενο μήνα.

“Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για το λάθος που κάναμε στον τελευταίο λογαριασμό σας, στο οποίο δεν χρεωθήκατε για την υπηρεσία Fi λόγω κάποιου τεχνικού ζητήματος από την πλευρά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα συμπεριλάβουμε το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε στον επόμενο λογαριασμό σας εκτός από τις αντίστοιχες χρεώσεις σας για τον επόμενο μήνα. Λυπούμαστε για την αναστάτωση.”

Σήμερα έγιναν αρκετές αναφορές στην Google από τους χρήστες του Google Fi που ανοίξαν το email του μηνιαίου λογαριασμού τους και διαπίστωσαν ότι το συνολικό ποσό πληρωμής είναι 0 $ και ότι «δεν θα χρεωθούν κάποιο ποσό αυτόν τον μήνα».

Google Fi bug

Ωστόσο, η εφαρμογή αποκαλύπτει γρήγορα πώς πρόκειται για λάθος, καθώς “τα δεδομένα του περασμένου μήνα” φέρονται επίσης να είναι μηδενικά (0 GB).

Όπως αναφέραμε και παραπάνω πολλοί χρήστες έχουν επικοινωνήσει με την Google, οπότε οι εκπρόσωποι υποστήριξης γνωρίζουν το πρόβλημα. Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το bug εκτός από το ότι είναι τεχνικής φύσης όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS