ΑρχικήHow ToFacebook: Πως να κρύψετε παλιά posts

Facebook: Πως να κρύψετε παλιά posts

Το Facebook εισήγαγε ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται “Διαχείριση Δραστηριότητας” που θα σας επιτρέπει να διαγράφετε παλιές αναρτήσεις, βοηθώντας σας να βελτιώσετε τις αναρτήσεις σας με τον τρόπο που θέλετε.

Πώς έχει σημασία, ρωτάτε; Λοιπόν, φανταστείτε μια κατάσταση όπου ο δυνητικός εργοδότης σας κοιτάζει το προφίλ σας στο Facebook (ναι, αυτό συμβαίνει συχνά) ή εικόνες από παλιές σχέσεις για τις οποίες έχετε ξεχάσει, αλλά hey, εδώ είναι! Ή απλώς κάποια περιττή ποσότητα φωτογραφιών που τραβήξατε και ανεβάσατε επειδή νομίζατε ότι ήσασταν φωτογράφος (ναι, όλοι έχουμε αυτές!).

facebook

Τώρα, χρόνια αργότερα, πώς τα χειρίζεστε; Ένας τρόπος είναι να τα διαγράψετε. Κάντε κλικ και φύγετε για πάντα. Αλλά η άλλη επιλογή είναι το νέο εργαλείο διαχείρισης δραστηριότητας.

Το νέο εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε μαζικά φωτογραφίες βάσει κριτηρίων όπως αναρτήσεις με συγκεκριμένα άτομα ή δημοσιεύσεις μεταξύ συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Μπορείτε να διαγράψετε, να επιδιορθώσετε και να βελτιώσετε βασικά το δικό σας ψηφιακό αποτύπωμα στο Facebook. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις αναρτήσεις που δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι, αλλά ούτε και να τις διαγράψετε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να τα απορρίψετε αν θέλετε. Ωστόσο, εάν αλλάξετε γνώμη για τη διαγραφή αυτών των αναρτήσεων, μπορείτε να τις ανακτήσετε από τον κάδο απορριμμάτων εντός 30 ημερών, εκτός εάν έχετε διαγράψει και αυτήν τη δημοσίευση από τον κάδο.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

Πώς να αφαιρέσετε παλιές ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις στο Facebook από το προφίλ σας

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook και ανοίξτε το προφίλ σας

Βήμα 2: Πατήστε στο Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας> Διαχείριση δραστηριότητας> Οι αναρτήσεις σας

Βήμα 3: Πατήστε Φίλτρα και επιλέξτε “Άτομα” ή “Ημερομηνία” εάν έχετε κριτήρια για την οργάνωση των δημοσιεύσεών σας ή μπορείτε να πατήσετε “κατηγορίες” και να επιλέξετε ποιες αναρτήσεις θέλετε να επιμεληθείτε από τις επιλογές: Όλες, Ενημερώσεις κειμένου, check-in, σημειώσεις και πολλά άλλα, Φωτογραφίες και βίντεο και αναρτήσεις από άλλες εφαρμογές

Βήμα 4: Τώρα απλώς επιλέξτε τις δημοσιεύσεις και πατήστε στο «Αρχείο» ή «Κάδος απορριμμάτων» στο κάτω μέρος, για να οργανώσετε τις αναρτήσεις

Αυτό το εργαλείο είναι τώρα διαθέσιμο στο Facebook Lite σύντομα θα κυκλοφορήσει για την κύρια εφαρμογή Facebook και το desktop.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS