ΑρχικήbusinessIBM: Νέες δυνατότητες ασφάλειας στο cloud των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

IBM: Νέες δυνατότητες ασφάλειας στο cloud των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Η IBM λανσάρει έναν ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου ασφάλειας και συμμόρφωσης για το δημόσιο cloud των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που λέει ότι επιτρέπει στις εταιρείες να παρακολουθούν την ασφάλεια και να επιβάλλουν τη συμμόρφωση σε όλα τα workloads τους.

Ο πίνακας εργαλείων αποτελεί μέρος της προσπάθειας της IBM να αναπτύξει τις δυνατότητες ασφάλειας στο cloud των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της, η οποία προορίζεται να βοηθήσει τις τράπεζες και τους ISV να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κανονιστικών ρυθμίσεων, ασφάλειας και ανθεκτικότητας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διάφορα workloads, πολλαπλές αρχιτεκτονικές και την προληπτική ασφάλεια.

IBM ασφάλειας

Η IBM ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι εξαγοράζει την Spanugo, κατασκευαστική λογισμικού διασφάλισης ασφάλειας, ως μέρος αυτής της προσπάθειας. Η ΙBM σχεδιάζει να συνδυάσει την τεχνολογία της Spanugo με το δημόσιο cloud της, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ελέγχουν τη συμμόρφωση σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα της Spanugo χρησιμοποιείται επίσης για υβριδικές εφαρμογές cloud.

Η IBM ανακοίνωσε επίσης ότι αρκετές παγκόσμιες τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας BNP Paribas, θα ενταχθούν στο ΙBM Cloud για Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες ως ο κύριος τραπεζικός πελάτης σε όλη την Ευρώπη. Σχεδόν 30 ISV, συμπεριλαμβανομένων των Adobe και VMware, θα ενταχθούν επίσης στο οικοσύστημα των παρόχων τεχνολογίας που προσφέρονται στην πλατφόρμα.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Bank of America, η ΙBM ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του ΙBM Cloud Policy Framework για Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, που προορίζεται να προσφέρει κοινά επιχειρησιακά κριτήρια και ένα βελτιωμένο πλαίσιο ελέγχου συμμόρφωσης για τη βιομηχανία των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

“Με τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τους τεχνολογικούς συνεργάτες να συμμετέχουν στο cloud των χρηματοοικονομικών μας υπηρεσιών, η IBM δημιουργεί εμπιστοσύνη στον κλάδο και σε όλο τον κόσμο ότι το δημόσιο cloud της IBM είναι το κατάλληλο επιχειρηματικό cloud για όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, των τηλεπικοινωνιών, των αεροπορικών εταιρειών και άλλων,” είπε ο Howard Boville, SVP της IBM Cloud. “Η ΙBM δημιουργεί μια πλατφόρμα με στόχο τα ιδρύματα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών να μπορούν να ανταποκρίνονται στις κανονιστικές τους απαιτήσεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα συνεργατικό οικοσύστημα που βοηθά τις τράπεζες και τους παρόχους τους να κάνουν συναλλαγές με αυτοπεποίθηση.”

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS