ΑρχικήUpdatesWindows 10: Κυκλοφόρησε το νέο Insider Build 19557 !

Windows 10: Κυκλοφόρησε το νέο Insider Build 19557 !

H Microsoft κυκλοφόρησε το νέο Windows 10 Insider build 19557, για όσους βρίσκονται στο Fast Ring. Το νέο Build έρχεται με αλλαγές στην εικόνα των windows και αλλαγές στα διαγνωστικά δεδομένα. Εάν συμμετάσχετε στο “Insider” πρόγραμμα της Microsoft, μπορείτε να κατεβάσετε το Update πηγαίνοντας στα Settings -> Update & Security -> Windows Update.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές στο νέο Build, αναφέρονται παρακάτω:

Διαγνωστικά δεδομένα:

Η Microsoft έκανε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις των διαγνωστικών δεδομένων στα Windows 10. Πλέον, τα «βασικά» δεδομένα θα ονομαστούν «αναγκαία» , ενώ η επιλογή «όλα» θα γίνει «επιπλέον». Εάν ένας εταιρικός χρήστης επιλέξει «επιπλέον», η Microsoft σας δίνει το δικαίωμα να αποφασίσετε ποια δεδομένα να συλλέγονται από την εταιρία σας.

Καινούριες εικόνες:

Η Microsoft επίσης άλλαξε τα εικονίδια για αρκετά προγράμματα όπως το  File Explorer, OneDrive, Mail, Calendar, το Your Phone όπως και την εικόνα στην επιφάνεια εργασίας. Σε αυτό το build, η Microsoft κυκλοφόρησε νέα εικόνα για την ασφάλεια των Windows 10, η οποία, κατά την δικιά μας γνώμη, φαίνεται αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη.

Cortana:

Πλέον μπορείτε να λέτε ή να ρωτάτε την Cortana και πιο άτυπα πράγματα όπως «Πές μου ένα αστείο» ή «πέτρα ψαλίδι χαρτί» , και άλλα παρόμοια.

Επιπλέον, υπάρχουν και αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του advanced startup, ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του Ease of Access. Πλέον, το advanced startup  θα κάνει boot κατευθείαν σε recovery mode.

Προς το παρόν, η Microsoft συνεχίζει τα πειράματα στα Windows 10 updates, αυξάνοντας την περίοδο μέχρι τον Μάρτιο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS