ΑρχικήinetΤο Flickr σήμερα θα διαγράψει φωτογραφίες που είναι πάνω από το νέο...

Το Flickr σήμερα θα διαγράψει φωτογραφίες που είναι πάνω από το νέο όριο

Το Flickr θα ξεκινήσει σήμερα να διαγράφει φωτογραφίες που είναι πάνω από τα νέο όριο που όρισε τον Νοέμβριου του 2018.

Flickr

Το Flickr αφού αγοράστηκε από την εταιρεία SmugMug, ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2018 ότι θα περιορίσει τους δωρεάν λογαριασμούς σε συνολικά 1.000 φωτογραφίες και βίντεο. Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα και αν είστε πάνω από το όριο, οι επιπλέον φωτογραφίες σας θα διαγραφούν οριστικά.

Με δήλωσή του τον Νοέμβριου του 2018 είχε ανακοινώσει ότι η αλλαγή στα όρια θα ξεκινήσει μετά τις 5 Φεβρουαρίου του 2019, δηλαδή από σήμερα, και η διαγραφή θα γίνει ξεκινώντας από το παλαιότερο προς το νεότερο έως ότου ο λογαριασμός περιέχει μόνο τα 1.000 τα πιο πρόσφατα ανεβασμένα αρχεία.

*Free members with more than 1,000 photos or videos uploaded to Flickr have until Tuesday, January 8, 2019, to upgrade to Pro or download content over the limit. After January 8, 2019, members over the limit will no longer be able to upload new photos to Flickr. On February 5, 2019, photos and videos over the free account 1,000 item limit will be at risk of deletion beginning with the oldest photos and videos.

Εάν είστε πάνω από το όριο και θέλετε να κάνετε λήψη όλων των φωτογραφιών σας από το Flickr υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε.

Μέθοδος Camera Roll
Επισκεφθείτε το Camera Roll που βρίσκεται κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω μπάρα. Πατήστε το Select All για την επιλογή όλων των ομάδων φωτογραφιών μέχρι να επιλέξετε περίπου 500 φωτογραφίες. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Download στο κάτω μέρος της οθόνης για να δημιουργήσετε ένα αρχείο ZIP. Όταν η λήψη είναι έτοιμη για να κατέβει θα λάβετε μια ειδοποίηση (που βρίσκεται επίσης στο επάνω μενού).

Μέθοδος άλμπουμ
Επισκεφθείτε τη σελίδα “Albums” που βρίσκεται κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω γραμμή. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από οποιοδήποτε άλμπουμ και θα δείτε ένα εικονίδιο λήψης για αυτό το άλμπουμ. Κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο ZIP για αυτό το άλμπουμ. Μόλις το αρχείο zip είναι έτοιμο να κατέβει θα λάβετε μία ειδοποίηση.

Σημειώστε ότι η δημιουργία του αρχείου ZIP ενδέχεται να διαρκέσει αρκετή ώρα για να είναι διαθέσιμο για κατέβασμα. Εξαρτάται με το πόσα δεδομένα γεμίζετε σε αυτό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS