Παρασκευή, 10 Απριλίου, 06:24
Αρχική inet PDF: μετατροπή αρχείων των Windows χωρίς εργαλεία τρίτων

PDF: μετατροπή αρχείων των Windows χωρίς εργαλεία τρίτων

Τα PDF αρχεία είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την προβολή μιας εργασίας σας. Αν και υπάρχουν πάρα πολλές δωρεάν εφαρμογές για μετατροπή σε ΡDF παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα ΡDF από άλλα έγγραφα στα Windows 10 χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχετε ήδη.
Η δημιουργία ενός αρχείου ΡDF στα Windows είναι εξαιρετικά εύκολη, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο κειμένου, με εικόνες ή κάποιο ΡDF για την προβολή μιας ιστοσελίδας. Ας δούμε πως μπορείτε να το κάνετε:

Δημιουργία PDF με τον ενσωματωμένο εκτυπωτή PDF των Windows 10

Τα Windows 10 διαθέτουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα εκτύπωσης που μετατρέπει έγγραφα σε PDF. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ξεκινήσετε μια εκτύπωση όπως το κάνετε συνήθως αλλά αντί να επιλέξετε τον εκτυπωτή σας, επιλέξτε τον ενσωματωμένο εκτυπωτή της Microsoft.
Για παράδειγμα, θέλετε να μετατρέψετε ένα έγγραφο κειμένου σε ΡDF. Ξεκινήστε επιλέγοντας την εντολή “Εκτύπωση” σε οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείτε.
Στη συνέχεια, θα αλλάξετε τον εκτυπωτή. Με το που επιλέξετε τον εκτυπωτή PDF της Microsoft, προχωρήστε για να το εκτυπώστε πιέζοντας το Print, ή εκτύπωση.
Tα Windows θα ανοίξουν ένα παράθυρο “Αποθήκευση ως” για να ονομάσετε και να αποθηκεύσετε το νέο σας ΡDF. Δώστε ένα όνομα στο νέο σας αρχείο, επιλέξτε την τοποθεσία αποθήκευσης και πατήστε “Αποθήκευση”.
Tip: Αν έχετε πολλά έγγραφα που θέλετε να προσθέσετε για να δημιουργήσετε ένα ενιαίο ΡDF, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τον File Explorer.
Επιλέξτε όλα τα αρχεία που θέλετε να προσθέσετε, κάντε δεξί κλικ πάνω σε οποιοδήποτε από αυτά και επιλέξτε την εντολή “Εκτύπωση.”
Η σειρά των εγγράφων (ή των εικόνων) που εμφανίζεται στον File Explorer θα είναι και η σειρά που θα εμφανίζονται στο PDF σας. Εάν τα θέλετε με διαφορετική σειρά, μετονομάστε τα αρχεία σας (μια καλή λύση θα ήταν ονομασία σε 1,2,3,4,5 .docx).
Τι είναι το Portable Document Format
Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει “Microsoft Print To PDF” από τη λίστα των διαθέσιμων εκτυπωτών και κάντε κλικ στο “Print” για να αποθηκεύσετε το PDF στον σκληρό σας δίσκο.

___________________________

Δημιουργήστε PDF από ένα έγγραφο του Word

Εάν έχετε τώρα ένα έγγραφο του Microsoft Word και θέλετε να το μετατρέψετε σε Portable Document Format, μπορείτε να το κάνετε άμεσα από το Word, αντί να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο εκτυπωτή PDF των Windows. Η μετατροπή εγγράφου σε PDF με το Word έχει καλύτερα αποτελέσματα καθώς διατηρεί τη διάταξη και τη μορφοποίηση του εγγράφου σας.
Ανοίξτε το έγγραφο του Word και κάντε κλικ “Αρχείο.” Κάντε κλικ στην εντολή “Αποθήκευση ως”.
Δώστε ένα όνομα στο αρχείο σας, επιλέξτε “ΡDF” από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”.pdf______________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...