ΑρχικήHow ToWindows 10 April 2018: επιφάνεια εργασίας που δεν ανταποκρίνεται;

Windows 10 April 2018: επιφάνεια εργασίας που δεν ανταποκρίνεται;

Η αναβάθμιση στο Windows 10 April 2018 Update συνεχίζει να παρουσιάζει πολλά διαφορετικά προβλήματα. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αποδειχθεί εφιάλτης για ορισμένους χρήστες, καθώς οι υπολογιστές ουσιαστικά αχρηστεύονται.
Το γεγονός μας δικαιώνει απόλυτα όταν αναφέρουμε ότι όλες οι αναβαθμίσεις της Microsoft από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 (Windows as a service) είναι εκδόσεις beta, που κυκλοφόρησαν πολύ βιαστικά, και χωρίς την απαρείτητη προσοχή από την εταιρεία.Windows 10 April 2018
Ένα από αυτά τα προβλήματα έχει αναγνωριστεί ήδη από τη Microsoft και εμφανίζει στο σύστημα μια κενή επιφάνεια εργασίας, η οποία ουσιαστικά δεν έχει τίποτα άλλο από ένα εικονίδιο του Κάδου Ανακύκλωσης, και ένα δείκτη του ποντικιού που είναι σχεδόν άχρηστος.
Αν βιώνετε το συγκεκριμένο σφάλμα παρακάτω θα δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει η Microsoft κάποια ενημερωμένη έκδοση που διορθώνει το πρόβλημα.
Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι αν συναντήσετε το συγκεκριμένο σφάλμα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10 ή να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows.
Αν και ακούγεται εύκολο, δεν είναι καθόλου εύκολο αφού η επιφάνεια εργασίας δεν επιτρέπει την πρόσβαση στις ρυθμίσεις…
Ας δούμε πως μπορείτε να φτάσετε στην οθόνη ρυθμίσεων με τον σκληρό τρόπο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Αντιμετώπιση προβλημάτων, θα πρέπει να επανεκκινήσετε το σύστημά σας τρεεις φορές διαδοχικά, από το το κουμπί τροφοδοσίας. Πως; Το πιέζετε παρατεταμένα… Τελικά θα εμφανιστούν οι μπλε οθόνες ανάκτησης, που θα σας επιτρέψουν να γυρίσετε στην προηγούμενη έκδοση.
Από την ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων – Σύνθετες επιλογές – Επιστρέψτε στην προηγούμενη έκδοση μπορείτε να ξεκινήστε τη διαδικασία ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας.
Δεν θα αναφέρουμε πως μπορείτε να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση, καθώς είναι μια λύση που θα πρέπει να αποφύγετε αν τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας είναι σημαντικά.
______________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS