ΑρχικήinetΠώς μπορείτε να μηνύσετε την Apple για το πληκτρολόγιο του MacBook

Πώς μπορείτε να μηνύσετε την Apple για το πληκτρολόγιο του MacBook

Οποιοσδήποτε με Mac 15 ή κάποιο νεότερο MacBook/MacBook Pro μπορεί να καταθέσει μήνυση για το πληκτρολόγιο που εξόπλισε η Apple τις συσκευές της. Γιατί; Το 2015, η Apple άλλαξε από switch key σε ένα butterfly switch (πλήκτρο). apple
Αυτά τα πλήκτρα προσέφεραν την ελάχιστη διαδρομή και προορίζονταν να επιταχύνουν τη διαδικασία πληκτρολόγησης. Το έκαναν ναι μεν, αλλά σύμφωνα με πάρα πολλούς που διαμαρτύρονται τα παλιά πλήκτρα ήταν ανθεκτικότερα.
Εάν τα πλήκτρα χαλάσουν – κάτι που συμβαίνει συνήθως συμβαίνει όταν περάσουν σκουπίδια κάτω από το πληκτρολόγιο, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μια εβδομάδα για να διορθώσει η Apple το laptop σας με το πρόγραμμα AppleCare. Εάν δεν σας καλύπτει το πρόγραμμα, ίσως χρειαστεί να διαθέσετε πάνω από 700 δολάρια, αλλά και πάλι θα περιμένετε μια εβδομάδα.
Μπορώ να καταθέσω μήνυση; Μπορείτε! Εάν αγοράσατε ένα MacBook με τα πλήκτρα που αναφέρουμε παραπάνω. Οι συσκευές που τα διαθέτουν είναι οποιοδήποτε MacBook 12 ιντσών από το 2015 και οποιοδήποτε MacBook Pro από το 2016 και μετά (με ή χωρίς τη γραμμή αφής).
Και δεν χρειάζεστε να έχετε κάποιο χαλασμένο MacBook για να συμμετάσχετε. Η νομική εταιρεία πίσω από την αγωγή, Girard Gibbs LLP, δεν αναφέρει ότι πρέπει να έχετε τα προβλήματα που αναφέρουμε παραπάνω για να συμμετάσχετε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα για να δώσετε τα στοιχεία σας ή να καλέσετε απευθείας στο 1-866-981-4800 αν είστε από αυτούς που χρησιμοποιούν ακόμα τηλέφωνο.
online form

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS