ΑρχικήinetAntivirus από Κίνα περνάει Bitdefender, ESET και άλλα

Antivirus από Κίνα περνάει Bitdefender, ESET και άλλα

Εκπλήξεις στα καθιερωμένα μηνιαία tests antivirus της AV-TEST:

Η Kaspersky Lab ολοκλήρωσε αυτόν τον γύρο δοκιμών λαμβάνοντας το μέγιστο σκορ, καθώς πέτυχε από 6 βαθμούς, τη μέγιστη δηλαδή βαθμολογία στις δοκιμές για προστασία, απόδοση και χρηστικότητα.antivirus

Η έκπληξη όμως που αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο, προήλθε από την Κινέζικη εταιρεία ασφαλείας AhnLab, της οποίας το λογισμικό V3 Internet Security κατόρθωσε να πιάσει στην απόδοση του την Kaspersky, λαμβάνοντας την κορυφαία βαθμολογία.

Έτσι το λογισμικό της AhnLab σημείωσε καλύτερη βαθμολογία από όλα σχεδόν τα γνωστά προϊόντα ασφάλειας (Bitdefender, Symantec, Avira και ESET).

Οι παρακάτω τέσσερις εταιρείες έφτασαν πολύ κοντά στο μέγιστο σκορ με 17,5 πόντους: Symantec, McAfee, Bitdefender και Avira, ενώ η VIPRE Security και η Trend Micro έλαβαν συνολικά 17 βαθμούς.

Τα προϊόντα της Symantec και της McAfee είχαν παρόμοιες επιδόσεις με 6 βαθμούς στην προστασία και τη χρηστικότητα, αλλά μόνο 5,5 μονάδες για την απόδοση, ενώ η Bitdefender πέτυχε το μέγιστο αποτέλεσμα στις 2 πρώτες δοκιμές αλλά κέρδισε μόλις 5,5 μονάδες στη χρηστικότητα.

Το antivirus της Microsoft για άλλη μια φορά έμεινε πολύ πίσω με βαθμολογία 14 βαθμών, αν και το Windows Defender ξεπέρασε τη λύση ασφαλείας της Comodo, η οποία έπιασε μόνο 13 βαθμούς. Το Windows Defender έλαβε 5 βαθμούς για την προστασία και την απόδοση και 4 βαθμούς για τη χρηστικότητα.

Windows Defender: απενεργοποίηση στο Fall Creators Update

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS