ΑρχικήinetGoCrack δωρεάν password cracker από την FireEye

GoCrack δωρεάν password cracker από την FireEye

GoCrack: Η FireEye υποστηρίζει ότι κάθε sysadmin χρειάζεται βοήθεια για την επιβολή κανόνων δημιουργίας κωδικών πρόσβασης σε επιχειρήσεις. Έτσι η εταιρεία ασφαλείας κυκλοφόρησε ένα open-source εργαλείο για τον έλεγχο κωδικών πρόσβασης μέσω της GPU του υπολογιστή σας.

Το εργαλείο GoCrack (υπάρχει στο GitHub) πραγματοποιεί τα cracking tasks με τη διαχείριση προνομίων, για να μην πέσουν οι δοκιμές κωδικών πρόσβασης σε λάθος χέρια.GoCrack

Έτσι μόνο όσοι πραγματοποιούν τις δοκιμές ή εκείνοι που έχουν την άδεια από τον διαχειριστή του συστήματος ή της εφαρμογής, μπορούν να δουν τα περιεχόμενα μιας cracking εργασίας.

“Οι τροποποιήσεις σε μια εργασία, η προβολή των σπασμένων κωδικών πρόσβασης, η λήψη ενός αρχείου εργασιών και άλλες ευαίσθητες ενέργειες καταγράφονται και είναι διαθέσιμες για έλεγχο μόνο από τους διαχειριστές”, αναφέρει η εταιρεία στο blog της.

Τα λεξικά του cracking engine, οι κανόνες για τους χαρακτήρες και διάφορα άλλα, είναι διαθέσιμα και σε άλλους χρήστες, αλλά μόνο ο διαχειριστής μπορεί να δει τα αποτελέσματα ή να επεξεργαστεί την εφαρμογή.

Το GoCrack χρησιμοποιεί το hashcat v3.6 ή κάποια νεότερη έκδοση και δεν χρειάζεται κάποιο εξωτερικό διακομιστή που διαθέτει μια βάση δεδομένων. Η εφαρμογή υποστηρίζει έλεγχο ταυτότητας LDAP ή back-end.

Το server component του cracker λειτουργεί σε οποιονδήποτε διακομιστή Linux με Docker και NVIDIA Docker που επιτρέπουν στο GoCrack να τρέχει σε ένα κοντέινερ με πλήρη πρόσβαση στην GPU του server.

Τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας ανάπτυξης συμπεριλαμβάνουν υποστήριξη βάσεων δεδομένων MySQL και PostgreSQP, υποστήριξη UI για την επεξεργασία αρχείων, αυτόματη λήξη εργασιών και εκτεταμένες ρυθμίσεις του hashcat.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS