ΑρχικήbusinessΗ μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπύρας αποκτά cybersecurity μονάδα στο Ισραήλ

Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπύρας αποκτά cybersecurity μονάδα στο Ισραήλ

Η Anheuser-Busch InBev (AB InBev), η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπύρας στον κόσμο, δήλωσε την Πέμπτη ότι άνοιξε μια cybersecurity μονάδα στο Ισραήλ για να προστατεύσει τον εαυτό της από τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων που δέχεται.

Το Ισραήλ είναι ηγέτης στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου έχουν ανοίξει κέντρα εκεί ή έχουν συνεργαστεί με ισραηλινές τεχνολογικές εταιρείες για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους απέναντι στους hackers, καθώς τα digital networks και το cloud storage γίνονται πιο διαδεδομένα.

Ο κόμβος AB InBev του Τελ Αβίβ θα επικεντρωθεί στην ανάλυση των απειλών και των πιθανών επιθέσεων, δήλωσε ο Luis Veronesi, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ασφάλειας και συμμόρφωσης. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τα οικονομικά στοιχεία της κίνησης.

cybersecurity

Ο κ. Veronesi είπε στο Reuters ότι η AB InBev και ολόκληρη η βιομηχανία αντιμετωπίζουν αυξημένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, που κυμαίνονται από επιθέσεις για οικονομικούς λόγους μέχρι προσπάθειες για την διατάραξη της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

«Με την αυξανόμενη ψηφιοποίηση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση», είπε.

Ο κατασκευαστής περίπου 500 brands, συμπεριλαμβανομένων των Budweiser, Corona και Stella Artois, άρχισε να λειτουργεί στο Ισραήλ πριν από ένα χρόνο, όταν απέκτησε τη startup, Weissbeerger, η οποία δημιούργησε μια πλατφόρμα για την ανάλυση της κατανάλωσης ποτών στο σημείο πώλησης, συνδέοντας beer taps στο διαδίκτυο και συλλέγοντας δεδομένα από το registration.

Η Weissbeerger έγινε το τοπικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας και σχεδιάζει να επεκτείνει το εργατικό δυναμικό της, σύμφωνα με την AB InBev.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS