ΑρχικήinetSUSE: Θα γίνει η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία open-source λογισμικού;

SUSE: Θα γίνει η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία open-source λογισμικού;

SUSEΣυχνά συνδέουμε την εταιρεία SUSE με τα προϊόντα Linux. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Nils Brauckmann, δηλώνει ότι η SUSE θα γίνει σύντομα η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία open-source λογισμικού καθώς παρέχει πάρα πολλά open-source προγράμματα και υπηρεσίες για servers, για το κέντρο δεδομένων, το edge και το cloud.

Η SUSE πιστεύει ότι αν γίνει ανεξάρτητη όλο και περισσότεροι πελάτες θα την προτιμούν. Ο Brauckmann ελπίζει ότι η εταιρεία στο μέλλον θα θεωρείται ένας «ανεξάρτητος έμπιστος σύμβουλος και συνεργάτης” σε επιχειρήσεις που βασίζονται σε Linux και open-source.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, σε μια συνέντευξή του, ο Thomas Di Giacomo, Πρόεδρος στο τμήμα «engineering, product, and innovation» της SUSE, η εταιρεία εδώ και 25 χρόνια πουλάει προϊόντα Linux με μεγάλη επιτυχία. Στόχος είναι να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της, είτε έχει να κάνει με λογισμικό είτε έχει να κάνει με εφαρμογές.

Οι πελάτες σήμερα ζητούν όλο και περισσότερα και η εταιρεία πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί. Οι αυξημένες ανάγκες για λύσεις στο κέντρο δεδομένων, το edge και το cloud, κάνουν την εταιρεία να εργάζεται για την ανάπτυξη και διαχείριση τέτοιων μοντέλων πληροφορικής.

Κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το SUSE Cloud Application Platform 1.4, το οποίο ουσιαστικά συνδυάζει το Cloud Foundry Platform-as-a-Service (PaaS) και το Kubernetes. Θα είναι το πρώτο πρόγραμμα που θα συνδυάζει αυτά τα δύο και αυτό θα γίνει μέσω του Project Eirini.

Τα DevOps θα μπορούν να δημιουργήσουν και να οργανώσουν την εφαρμογή Cloud Foundry ως εικόνες Docker και στη συνέχεια να τις αναπτύξουν μέσω Kubernetes.

Η SUSE είναι πλέον πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών του Kubernetes και βοηθάει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν το Kubernetes.

Μέσα στον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει επίσης και το SUSE OpenStack Cloud 9, το οποίο βασίζεται στην έκδοση OpenStack Rocky. και στο SUSE Linux Enterprise Server (SLES) 12 SP4. Επίσης, θα έχει ενσωματωμένο το HPE Helion OpenStack.

Τέλος, η SUSE σχεδιάζει να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, όπως είναι η Microsoft και η SAP. Έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ τους και, όπως φαίνεται, οι συνεργασίες θα προχωρήσουν.

Θα καταφέρει άραγε η SUSE να γίνει η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία open-source λογισμικού; Θα φανεί στο μέλλον αν και έχει πολλές πιθανότητες, με βάση τα παραπάνω δεδομένα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS