ΑρχικήinetΠρόκειται το Nokia X71, να κυκλοφορήσει σύντομα στις αγορές;

Πρόκειται το Nokia X71, να κυκλοφορήσει σύντομα στις αγορές;

nokia x71

Η HMD Global δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει τα τελευταία της smartphones – Nokia 9 PureView, Nokia 3.2, Nokia 4.2 και Nokia 1 Plus σε πολλές παγκόσμιες αγορές. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο μοντέλο.

Ο λόγος για ένα επερχόμενο smartphone της Nokia, το οποίο υποτίθεται ότι έχει ονομαστεί Nokia X71, γνωστό και ως Nokia 8.1 Plus (στις παγκόσμιες αγορές).

Νωρίτερα φέτος, οι επιδόσεις του Nokia 8.1 Plus που διέρρευσαν online, υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να είναι το πρώτο smartphone από την εταιρεία, που θα διαθέτει σχεδιασμό punch-hole display. Αναφέρθηκε ότι αυτό το smartphone θα μπορούσε να ξεκινήσει στην Ταϊβάν στις 2 Απριλίου. Και τώρα εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα πιστοποίησης 3C της Κίνας από το Nasville Chatter Class.

Η καταχώρηση του Nokia X71 3C, δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το smartphone, αλλά αποκαλύπτει ότι θα φέρει τον αριθμό μοντέλου TA-1172 και θα φτάσει με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 18W. Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήσαμε ένα smartphone από τη Nokia που διαθέτει punch-hole σχεδιασμό. Προηγουμένως, υπήρχαν εικασίες ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αποκαλύψει το Nokia 6.2 στο MWC 2019 παράλληλα με το Nokia 9 PureView. Τότε, θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να είναι το πρώτο που θα έφτανε με τέτοιο σχεδιασμό για να στεγάσει τη φωτογραφική μηχανή.

Φήμες για το Nokia X71

Από τις υπάρχουσες αναφορές, πιστεύεται ότι το εν λόγω smartphone, θα φτάνει με τριπλή πίσω κάμερα, που θα περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 48MP και δευτερεύοντα ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών. Έχουν επίσης γίνει εικασίες, ότι το smartphone διαθέτει μια οθόνη 6,2 ιντσών με σχεδιασμό punch-hole. Υπάρχει πιθανότητα να διαθέτει ένα Snapdragon chipset, μια θύρα USB Type-C και άλλα βασικά χαρακτηριστικά. Όπως και τα προηγμένα κινητά τηλέφωνα Nokia, θα είναι επίσης ένα Android One smartphone. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί από την εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS