ΑρχικήinetΤα επερχόμενα iPhones θα έχουν αναβαθμισμένο FaceID

Τα επερχόμενα iPhones θα έχουν αναβαθμισμένο FaceID

iPhones

Η Apple σχεδιάζει να αναβαθμίσει το χαρακτηριστικό Face ID της, για τα επερχόμενα iPhones και έχει αποκτήσει πατέντες της Lighthouse, μιας εταιρείας που κατασκευάζει κάμερες ασφαλείας, για το σκοπό αυτό.

Τα κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας πάνω στα οποία η Apple θα εργαστεί σε μεγάλο βαθμό, έχουν να κάνουν με την τεχνολογία AI που βασίζεται στην όραση, η οποία θα σαρώνει και θα αναγνωρίζει πρόσωπα. Η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Lighthouse, για να προσθέσει τη δυνατότητα περισσότερα από ένα πρόσωπα να μπορούν να ξεκλειδώσουν μια συσκευή, χρησιμοποιώντας το Face ID, στα επερχόμενα μοντέλα iPhones της.

Το αναγνωριστικό προσώπου (γνωστό και ως Face ID), εισήχθη για πρώτη φορά στο iPhone X που χρησιμοποιεί ένα σύστημα κάμερας TrueDepth, που αποτελείται από έναν προβολέα dot, μια υπέρυθρη κάμερα και ένα flood illuminator. Το Face ID εμφανίζει πάνω από 30.000 IR dots. Η εικόνα IR και το μοτίβο κουκίδων ωθούνται μέσα από νευρικά δίκτυα για να δημιουργήσει ένα μαθηματικό μοντέλο του προσώπου σας και να συγκρίνει τα δεδομένα, ώστε να επιβεβαιώσει την ταύτιση, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα τις φυσικές αλλαγές στην εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.

Αν έχετε διαβάσει για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Lighthouse, η εταιρεία εργάζεται πάνω στην ίδια σχεδόν τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Apple για το Face ID στις συσκευές iPhone XS και XR. Έτσι, είναι πιθανό ότι η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της Lighthouse για να ενισχύσει περαιτέρω το Face ID των συσκευών της. Ή η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την έρευνα της Lighthouse, για να αναγνωρίσει περισσότερους από έναν εγκεκριμένους χρήστες, για προσθήκη στο Face ID σε μία μόνο συσκευή.

Ενώ η Apple συνεχώς αποκτά εταιρείες για να βελτιώσει το οικοσύστημά της, με την απόκτηση της Lighthouse, μπορεί να σκοπεύει στην αύξηση των προσπαθειών της για την υπεράσπισή της από αγωγές, δεδομένης της ομοιότητας μεταξύ του Face ID και των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Lighthouse.

Το 2019, τα iPhones της Apple αναμένεται να διατηρήσουν το ίδιο μέγεθος και εμφάνιση όπως φαίνεται στα iPhone XS18 και iPhone XR του 2018. Αυτό σημαίνει ότι το 2019 θα κυκλοφορήσουν τρία iPhones με μεγέθη οθόνης 6,5 ιντσών, 5,8 ιντσών και 6,1 ιντσών.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να φέρει η Apple, περιλαμβάνουν υψηλότερο band connectivity, αντίστροφη φόρτιση, μεγάλες μπαταρίες και σύστημα τριπλής κάμερας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS