ΑρχικήinetΕνημέρωση στο iOS Microsoft Edge επιτρέπει την ανάγνωση ξένων sites

Ενημέρωση στο iOS Microsoft Edge επιτρέπει την ανάγνωση ξένων sites

Ενημέρωση Όπως εντοπίστηκε από το WindowsBlogItalia (μέσω του MSPoweruser), η Microsoft έκανε μια ενημέρωση στο mobile Edge browser για iOS προσθέτοντας μια σειρά από νέες λειτουργίες. Η έκδοση 42.11.4 έρχεται με μια λειτουργία, που δίνει τη δυνατότητα άμεσης μετάφρασης. Οι ξενόγλωσσες ιστοσελίδες μεταφράζονται αμέσως στη μητρική γλώσσα του χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση του Microsoft Translate στο Edge mobile app.

Εκτός από τη δυνατότητα άμεσης μετάφρασης, η ενημέρωση επιτρέπει σε όσους εγγράφονται στην εφαρμογή μέσω εταιρικού λογαριασμού ή εκπαιδευτικού ιδρύματος να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε ιδιωτικά intranet δίκτυα. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει διάφορες βελτιώσεις στην απόδοση και διορθώσεις σφαλμάτων.

Αν και  η ενημέρωση είναι διαθέσιμη, αυτήν τη στιγμή, μόνο για την έκδοση iOS της εφαρμογής, σύντομα περιμένουμε να εμφανιστεί και στην Android έκδοση της εφαρμογής Microsoft Edge. Η τρέχουσα έκδοση, που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store είναι η έκδοση 42.0.2.3350.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS