ΑρχικήinetRedmi Note7: Κυκλοφορεί στην Ινδία στις 28 Φεβρουαρίου

Redmi Note7: Κυκλοφορεί στην Ινδία στις 28 Φεβρουαρίου

Redmi Note 7Μετά την κυκλοφορία του Redmi Note 7 στην Κίνα, η Xiaomi αφήνει υπαινιγμούς για την κυκλοφορία του και στην Ινδία. Μάλιστα υπάρχει πλέον και η επίσημη ημερομηνία.

Το Redmi Note 7 θα παρουσιαστεί σε μια εκδήλωση, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Η εταιρεία έχει αρχίσει ήδη να στέλνει προσκλήσεις για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το Redmi Note 7 έχει ξεχωρίσει κυρίως για την κάμερα 48MP στο πίσω μέρος και την δευτερεύουσα κάμερα 5MP.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει κάμερα 13MP. Και οι τρεις κάμερες έρχονται με υποστήριξη για λειτουργίες AI.

Το smartphone διαθέτει μια οθόνη 6,3 ιντσών με ένα water drop notch και τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 AIE με Adreno 512 GPU.

Η συσκευή διατίθεται σε τρεις επιλογές RAM / ROM: 3GB / 32GB, 4GB / 64GB και 6GB / 64GB. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες παραλλαγές θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία.

Το Redmi Note 7 υποστηρίζεται από μια μπαταρία 4.000mAh και συνοδεύεται από έναν σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος, και από αναγνώριση προσώπου.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητά του. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την παραλλαγή Redmi Note 7 Pro, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί ούτε στην Κίνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS