ΑρχικήinetΗ Mozilla εγκαινιάζει το Reference Browser για Android

Η Mozilla εγκαινιάζει το Reference Browser για Android

Reference BrowserΠρόσφατα, η Mozilla ανακοίνωσε το τέλος του Test Pilot program, το οποίο χρησιμοποιούσε για να δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά για τα προϊόντα της προτού φτάσουν στο ευρύ κοινό. Φαίνεται ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να τερματίσει τη δημόσια δοκιμή γενικά, ωστόσο, κυκλοφορεί τώρα μια νέα εφαρμογή για κινητά, που ονομάζεται Reference Browser.

Το Reference Browser είναι ένα σύνολο στοιχείων, όπως το GeckoView, το Glean και άλλα, που αποτελούν μέρος μιας νέας υποδομής browser, αλλά δεν πρόκειται να αποτελέσει προάγγελο ενός νέου προϊόντος. Η Mozilla δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει αργότερα το Reference Browser ως προϊόν. Αντίθετα, το Reference Browser συνδυάζει αυτά τα στοιχεία ώστε να μπορούν να δοκιμαστούν σε συνδυασμό μεταξύ τους. Ορισμένα ή και όλα αυτά τα στοιχεία ενδέχεται τελικά να καταλήξουν σε άλλα προϊόντα της Mozilla, αλλά το ίδιο το Reference Browser είναι απλά ένα πρόγραμμα δοκιμών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για Android και επίκεντρο της δοκιμής είναι οι κινητές συσκευές. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη δοκιμή, θα πρέπει να συμμετάσχετε σε αυτήν την ομάδα Google και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε στην καταχώριση του Play Store για το Reference Browser, για να κάνετε λήψη του πρώτου Nightly build. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν μπορούν να αναφερθούν στη σελίδα GitHub, αλλά θα στέλνετε επίσης τηλεμετρικά δεδομένα στην Mozilla από προεπιλογή. Αν θέλετε μπορείτε να το απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

Προς το παρόν, ο browser μπορεί να μην διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά, αλλά θα βρείτε ήδη πολλές βασικές λειτουργίες. Η μπάρα διευθύνσεων βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης για ευκολότερη πρόσβαση, η ιδιωτική περιήγηση είναι ήδη διαθέσιμη και μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία από tracking τόσο για κανονικές όσο και για ιδιωτικές καρτέλες περιήγησης. Υπάρχει επίσης μια νέα εφαρμογή για τους λογαριασμούς Firefox, η οποία σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τη δραστηριότητα περιήγησης μεταξύ συσκευών. Αν θέλετε να συμμετέχετε στην ανάπτυξη του browser της Mozilla, δοκιμάστε το.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS