ΑρχικήinetΌλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το iOS 13, τα νέα iPhones...

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το iOS 13, τα νέα iPhones και iPads

Έχουν ήδη αποκαλυφθεί μερικές λεπτομέρειες για τα καινούρια iPhones που έρχονται το 2019, καθώς και για την νέα σειρά iPad και το λογισμικό iOS 13.

iPhones

Όσον αφορά τα iPhones XR, XS, XS Max, θα έχουν σίγουρα διαδόχους εντός του 2019 αλλά οι αναβαθμίσεις hardware σε αυτά τα προϊόντα θα είναι σχετικά λίγες. Επιπλέον, αναμένεται να έρθει ένα πιο γρήγορο A12 system-on-a-chip για όλα τα νέα μοντέλα και παράλληλα θα προστεθεί μία τρίτη κάμερα που θα είναι πιο advanced! Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμα αν τα νεώτερα μοντέλα θα είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, αν και η εταιρεία είχε δηλώσει παλαιότερα πως θα επιχειρήσει να κυκλοφορήσει μικρότερα. Σχετικά με την τρίτη κάμερα, να επισημανθεί πως θα ενεργοποιούνται καλύτερα τα zoom χαρακτηριστικά, και θα υπάρχει μεγαλύτερο πεδίο όρασης και υψηλότερη ανάλυση.

Και τα τρία νέα iPhones θα έχουν έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα TrueDepth με βελτιωμένο FaceID. Η μεγαλύτερη αλλαγή αναμένεται να είναι η μετακίνηση από το Lightning port της Apple σε ένα αναπτυσσόμενο industry-standard USB-C, κάτι που είδαμε και στην αναβάθμιση του iPad Pro το προηγούμενο έτος. Αυτό θα αποτελούν σίγουρα μία ευχάριστη αλλαγή.

Σχετικά με τα iPads, η Apple φαίνεται να σχεδιάζει αναβάθμιση στο non-Pro iPad την ερχόμενη άνοιξη και θα προχωρήσει σε μία 10-inch οθόνη και ένα πιο γρήγορο CPU. Ακόμα,  σύμφωνα με κάποιες πηγές, η Apple θα αναβαθμίσει και το iPad mini, το οποίο δεν έχει αλλάξει από το 2015!

Το λογισμικό iOS 13 που θα τρέχει σίγουρα στα επόμενα μοντέλα, θα έχει βελτιώσεις ως προς την σταθερότητα, την απόδοση και τα σφάλματα. Η Apple αναμένεται να ανανεώσει και το home-screen στο iOS 13 και τα 3D touch interactions. Εκτός από τις νέες αλλαγές στο λογισμικό, τα iPhones και τα iPads, στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνονται και οι βελτιώσεις στο CarPlay όπως και η άφιξη ενός Dark Mode στο macOS Mojavine. Τέλος, τα νέα iPhones θα έχουν μία αναβαθμισμένη εκδοχή των Live Photos, η οποία θα μετατραπεί σε 6 δευτερόλεπτα αντί των 3 που είναι τώρα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS