ΑρχικήinetΤο επόμενο πληκτρολόγιο Surface θα έχει απτική ανατροφοδότηση

Το επόμενο πληκτρολόγιο Surface θα έχει απτική ανατροφοδότηση

πληκτρολόγιο Surface  Η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει το ήδη υψηλού επιπέδου πληκτρολόγιο Surface  με ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα μπορούσε να υπονοεί ενδεχόμενο επανασχεδιασμό του hardware.

Σύμφωνα με μια νέα πατέντα για το πληκτρολόγιο Surface (μέσω του Windows Report), η Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει μια λειτουργία απτικής ανατροφοδότησης.

Επί του παρόντος, το Surface Keyboard χρησιμοποιεί ένα μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο εξισορροπεί τη χρήση των compression pads, scissor switches, των ελατηρίων και των ελαστικών περιβλημάτων κάτω από κάθε πλήκτρο, για να παρέχει μια φυσική κλίση από 0,02 έως 1,00 χιλιοστό, σε μια προσπάθεια να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία δακτυλογράφησης.

Το τωρινό πληκτρολόγιο της Microsoft έχει γίνει άθελά του ο βασικός φορέας της εμπειρίας του αποσπώμενου πληκτρολογίου.

Με αυτή τη νέα πατέντα του Ιανουαρίου του 2019, φαίνεται ότι η Microsoft πρόκειται να εισαγάγει ένα νέο “απτικό στοιχείο” καθώς και μια “απτική μονάδα” που θα υπάρξει παράλληλα με το μηχανικό πληκτρολόγιο και θα προσφέρει μια επιπλέον φυσική αίσθηση κλίσης.

Όπως έκανε και η Apple με τα touchpads MacBook, θα μπορούσε και η Microsoft να δημιουργήσει ένα μέλλον στο οποίο ο χρήστης θα συνηθίσει στην απτική ανατροφοδότηση πολύ περισσότερο από το να πληκτρολογεί σε κανονικό πληκτρολόγιο. Σε ένα μέλλον όπου η απτική ανατροφοδότηση θα είναι ο κανόνας, το πληκτρολόγιο Surface της Microsoft θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS