ΑρχικήinetΤο Raspberry Pi λαμβάνει υποστήριξη touchscreen με το Linux 4.21

Το Raspberry Pi λαμβάνει υποστήριξη touchscreen με το Linux 4.21

touchscreenΤο touchscreen για το Raspberry Pi, θα υποστηρίζεται πλέον στον κύριο πυρήνα Linux. Την Τετάρτη, προστέθηκε η επίσημη υποστήριξη της οθόνη αφής 7 ιντσών, 800 × 480 για το Raspberry Pi.

Μέχρι τώρα, η υποστήριξη touchscreen παρέχεται με τη βοήθεια προσαρμοσμένων πυρήνων Linux για το Raspbian, ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Debian που προορίζεται αποκλειστικά για συσκευές Raspberry Pi ή συσκευές με προσαρμοσμένο πυρήνα.

Τώρα που το Raspberry Pi έχει λάβει υποστήριξη για το touchscreen, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη DIY tablets και άλλων συσκευών που απαιτούν διασύνδεση οθόνης αφής.

Οι αλλαγές προωθήθηκαν στον πυρήνα του Linux 4.21, μαζί με 200+ γραμμές code input driver. Ο driver θα αποκτήσει πληροφορίες από μία memory mapped περιοχή, μέσω του Raspberry Pi firmware.

Η οθόνη αφής 7 ιντσών για το Raspberry Pi επιτρέπει στους χρήστες ολοκληρωμένα έργα, συμπεριλαμβανομένων συστήματος ψυχαγωγίας, ενσωματωμένων έργων και tablet, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα του προϊόντος στο επίσημο site του Raspberry Pi, οι drivers για το touchscreen με υποστήριξη αφής με 10 δάκτυλα και πληκτρολόγιο οθόνης, θα ενσωματωθούν στο τελευταίο Raspbian OS για πλήρη λειτουργικότητα χωρίς πληκτρολόγιο ή ποντίκι.

Η οθόνη αφής 7 ιντσών για το Raspberry Pi, έρχεται στην τιμή των 60 δολαρίων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS