Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Το mini PC Raspberry Pi έχει το δικό του App Store και είναι υπέροχο

RasberryΤο Raspberry Pi Foundation συνεχίζει να παρέχει ενημερώσεις στο Debian-Based λειτουργικό σύστημα Raspbian. Οι προγραμματιστές προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά για να κάνουν τη συσκευή μια πιο ελκυστική επιλογή για αρχάριους χρήστες, που επιθυμούν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν προγραμματισμό ή που θέλουν να μπουν στο πεδίο του DIY.

Η τελευταία ενημέρωση του Raspbian φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και ενημερώσεις. Πρώτα απ ‘όλα, αυτή η έκδοση κυκλοφορεί με ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται «Recommended Software», το οποίο οι προγραμματιστές αποκαλούν ως «τη δική τους έκδοση για το App Store της Apple.»

Με σκοπό να παράσχει κάποιο συνιστώμενο λογισμικό στους χρήστες, αυτή η νέα επιλογή έχει συμπεριληφθεί στο Preferences Menu.

«Όταν βρίσκουμε νέα προτεινόμενα λογισμικά ή όταν περισσότεροι κατασκευαστές μας προσφέρουν προγράμματα, τα προσθέσουμε στο Recommended Software, ώστε να το κρατάμε ενημερωμένο», προσθέτει η επίσημη ανακοίνωση.

Η εγκατάσταση ενός προγράμματος από το Recommended Software είναι απλή – χρειάζεται απλά να επιλέξετε το πλαίσιο μπροστά από το πρόγραμμα και να κάνετε κλικ στο OK. Η διαδικασία κατάργησης της εγκατάστασης είναι επίσης παρόμοια.

Σε άλλες ενημερώσεις του Raspbian, υπάρχει ένα νέο σύγχρονο PDF viewer που ονομάζεται qpdfView. Αντικαθιστά το παλιό πρόγραμμα Xpdf. Υπάρχει επίσης ένας νέος Οδηγός εγκατάστασης, ο οποίος έχει ως στόχο να καταστήσει σαφέστερη τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μπορείτε να ενημερώσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση Raspbian, εκτελώντας τις ακόλουθες εντολές ή να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade

Raspberry

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *