ΑρχικήinetΤο mini PC Raspberry Pi έχει το δικό του App Store και...

Το mini PC Raspberry Pi έχει το δικό του App Store και είναι υπέροχο

RasberryΤο Raspberry Pi Foundation συνεχίζει να παρέχει ενημερώσεις στο Debian-Based λειτουργικό σύστημα Raspbian. Οι προγραμματιστές προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά για να κάνουν τη συσκευή μια πιο ελκυστική επιλογή για αρχάριους χρήστες, που επιθυμούν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν προγραμματισμό ή που θέλουν να μπουν στο πεδίο του DIY.

Η τελευταία ενημέρωση του Raspbian φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και ενημερώσεις. Πρώτα απ ‘όλα, αυτή η έκδοση κυκλοφορεί με ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται “Recommended Software”, το οποίο οι προγραμματιστές αποκαλούν ως «τη δική τους έκδοση για το App Store της Apple.»

Με σκοπό να παράσχει κάποιο συνιστώμενο λογισμικό στους χρήστες, αυτή η νέα επιλογή έχει συμπεριληφθεί στο Preferences Menu.

“Όταν βρίσκουμε νέα προτεινόμενα λογισμικά ή όταν περισσότεροι κατασκευαστές μας προσφέρουν προγράμματα, τα προσθέσουμε στο Recommended Software, ώστε να το κρατάμε ενημερωμένο”, προσθέτει η επίσημη ανακοίνωση.

Η εγκατάσταση ενός προγράμματος από το Recommended Software είναι απλή – χρειάζεται απλά να επιλέξετε το πλαίσιο μπροστά από το πρόγραμμα και να κάνετε κλικ στο OK. Η διαδικασία κατάργησης της εγκατάστασης είναι επίσης παρόμοια.

Σε άλλες ενημερώσεις του Raspbian, υπάρχει ένα νέο σύγχρονο PDF viewer που ονομάζεται qpdfView. Αντικαθιστά το παλιό πρόγραμμα Xpdf. Υπάρχει επίσης ένας νέος Οδηγός εγκατάστασης, ο οποίος έχει ως στόχο να καταστήσει σαφέστερη τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μπορείτε να ενημερώσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση Raspbian, εκτελώντας τις ακόλουθες εντολές ή να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade

Raspberry

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS