To project Alias εμποδίζει την Alexa και το Google Home να υποκλέψουν συνομιλίες
infosec

To project Alias εμποδίζει την Alexa και το Google Home να υποκλέψουν συνομιλίες

Οι έξυπνοι βοηθοί, όπως το Amazon Echo και το Google Home, δημιούργησαν ανησυχίες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους σχετικά...
Read More
infosec

Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν Shadow SUIDs για εκμετάλλευση των συστημάτων Linux: Μέρος 1ο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απόκτηση προνομίων root στο Linux, δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Οι ενημερώσεις ασφαλείας δημοσιεύονται συνήθως...
Read More
infosec

Oι Anonymous δεν χάκαραν τους ΑΝΕΛ! Όλη η αλήθεια…

Αναμετάδοση από Ellinika Hoaxes  Είναι αλήθεια πως οι Anonymous Greece, πέτυχαν να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα 1.500 προσώπων του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων;...
Read More
infosec

Για ποιον λόγο διαγράφονται οι παλιές συνομιλίες σου στο WhatsApp;

Το WhatsApp Arcive σου περιέχει πολλές ευχάριστες, θλιβερές και αξέχαστες συζητήσεις σου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι,...
Read More
infosec

Google: Η αναζήτηση του ονόματός σας δεν είναι πλέον αστείο

Ορισμένες πληροφορίες που μπορεί να υπάρχουν για εσάς στο Google μπορεί να σας κοστίσουν ολόκληρη καριέρα ή και να θέσουν...
Read More
Latest Posts

Ashampoo UnInstaller 8: Διαγωνισμός SecNews.gr με δώρο 5 άδειες χρήσης

Ashampoo UnInstaller 8:  Για έναν καθαρό και γρήγορο υπολογιστή χωρίς ανεπιθύμητα προγράμματα, γραμμές εργαλείων, πρόσθετα ή εφαρμογές των Windows!

Οι νέες profile-based λύσεις κατάργησης εγκατάστασης που προσφέρει το Ashampoo UnInstaller 8 εξαλείφουν εντελώς ακόμη και τις πιο περιπλοκές ή unlogged εγκαταστάσεις, ενώ οι system default διαδικασίες κατάργησης εγκατάστασης έχουν βελτιωθεί με αυτόματες λειτουργίες βαθιάς σάρωσης. Η νέα λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης (drag and drop) επιτρέπει την άμεση κατάργηση της εγκατάστασης των εφαρμογών, ενώ η ολοκληρωμένη τεχνολογία αφαίρεσης αρχείων διαγράφει οριστικά ευαίσθητα δεδομένα. Όλοι οι cleaners ενημερώθηκαν και τελικά προστέθηκε υποστήριξη για τον περιηγητή Opera! Ανακαλύψτε ένα πιο ζωντανό περιβάλλον χρήστη με πιο χρήσιμες λεπτομέρειες και πιο γρήγορες ροές εργασίας και απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα προγράμματα μια για πάντα!

Σωστή απεγκατάσταση προγραμμάτων χωρίς υπολείμματα

Τα Windows διαγράφουν μόνο όσα αρχεία ορίζονται από τις προεπιλεγμένες εγκαταστάσεις ως διαγράψιμα – και αυτά είναι πολύ λίγα! Υπολείμματα αρχείων, καταχωρήσεις μητρώου ή άκυροι σύνδεσμοι παραμένουν συχνά μετά τις προεπιλεγμένες απεγκαταστάσεις. Αυτά συχνά προκαλούν σφάλματα ή επιβράδυνση του συστήματος. Χάρη στους εξελιγμένους μηχανισμούς αναζήτησης και καθαρισμού, το Ashampoo UnInstaller 8 εντοπίζει και εξαλείφει τα υπολείμματα μέχρι και το τελευταίο byte!

Ταχύτερη και ασφαλέστερη περιήγηση στο διαδίκτυο

Μη ασφαλή, ανεπιθύμητα και κακόβουλα πρόσθετα υπάρχουν σε εκατομμύρια προγράμματα περιήγησης. Το Ashampoo UnInstaller 8 τα βρίσκει όλα! Παρακολουθήστε τις επεκτάσεις που καταφέρνουν να παραμείνουν κρυμμένες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αναθεωρήστε τις εύκολα με τη βοήθεια των ενσωματωμένων αξιολογήσεων και απαλλαγείτε από αυτές αν χρειαστεί.

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των εφαρμογών σας στα Windows

Κάθε εγκατάσταση των Windows συνοδεύεται από διάφορες προεπιλεγμένες εφαρμογές, οι οποίες συχνά είναι κρυμμένες και δεν μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. Επαναλάβετε τον έλεγχο των Windows σας με το Ashampoo UnInstaller 8 και ξεφορτωθείτε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές!

Παρακολούθηση εγκατάστασης με καθαρισμό σε βάθος

Το Ashampoo UnInstaller 8 δημιουργεί αρχεία καταγραφής που καταγράφουν πλήρως τις εγκαταστάσεις προγραμμάτων και εγγυώνται την αφαίρεσή τους χωρίς εναπομείναντα αρχεία. Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από την λειτουργία installation monitor. Οι εγκαταστάσεις που δεν είχαν καταγραφεί μπορούν ακόμα να καταργηθούν αποτελεσματικά χάρη στον έξυπνο μηχανισμό διαγραφής. Ένας ισχυρός αλγόριθμος καθαρισμού διασφαλίζει ότι τα πλέον απαιτούμενα αρχεία και εγγραφές που διαφορετικά θα παρέμεναν στο σύστημά σας, θα διαγραφούν χωρίς καμία εξαίρεση.

Το σόναρ για τον υπολογιστή σας

Τα στιγμιότυπα (snapshots) του Ashampoo UnInstaller σάς δίνουν ένα ισχυρό εργαλείο για να κατανοήσετε ακόμη και τις πιο πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης. Συγκρίνοντας δύο στιγμιότυπα (το πριν και το μετά), το πρόγραμμα μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και μικρές αλλαγές στο μηχάνημά σας. Είτε θέλετε να μάθετε ποιες εγγραφές δημιουργήθηκαν στο μητρώο σας ή σε ποιες περιπτώσεις αντιγράφηκαν δεδομένα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες τακτοποιημένες και σαφώς διατυπωμένες σε αυτή την εφαρμογή. Οι φανς των προηγούμενων εκδόσεων θα χαρούν να ακούσουν ότι μπορούν επίσης να συγχωνεύσουν δύο στιγμιότυπα για να δημιουργήσουν ένα πληρέστερο αρχείο καταγραφής εγκατάστασης!

Ashampoo UnInstaller 8

Χαρακτηριστικά:

Icon: mark Προφίλ λογισμικών για άψογα καθαρότερες απεγκαταστάσεις ακόμα και χωρίς αρχεία καταγραφής εγκατάστασης
Icon: mark Καταργήστε άμεσα ευαίσθητα δεδομένα κατά τη διάρκεια απεγκαταστάσεων
Icon: mark Καταργεί ακόμη και τις πιο πολύπλοκες ρυθμίσεις
Icon: mark Αυτόματες σαρώσεις περιττών αρχείων για προεπιλεγμένες απεγκαταστάσεις
Icon: mark Ιστορικό απεγκατεστημένων εφαρμογών
Icon: mark Πλήρης υποστήριξη του Opera
Icon: mark Ενημερωμένες ενότητες και cleaners
Icon: mark Γρήγορη κατάργηση εγκατάστασης μέσω μεταφοράς και απόθεσης (drag and drop) των εικονιδίων των προγραμμάτων
Icon: mark Ενισχυμένη τεχνολογία Deep Cleaning
Icon: mark Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων
Icon: mark Ταχύτερο και πιο σταθερό από ποτέ
Icon: mark Ευκολότερος χειρισμός σε όλο το πρόγραμμα
Icon: mark Προγράμματα οδήγησης πιστοποιημένα από τη Microsoft
Icon: mark Μενού πολλαπλών χρήσεων
Icon: mark Κανένα έλεος: διαγράφει ακόμα και τα κλειδωμένα αρχεία
Icon: mark Ταχύτερη πρόσβαση σε χαρακτηριστικά
Icon: mark Νέες υποκατηγορίες για τις εφαρμογές των Windows
Icon: mark Βελτιωμένη ροή εργασίας με βελτιωμένους διαλόγους
Icon: mark Πλήρως συμβατό με το Ashampoo UnInstaller 7
Διαδικασία Συμμετοχής
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αφήστε το σχόλιό σας στο comment section που ακολουθεί. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης, την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post.
Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Comments

  1. Ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο λετε. Χρησιμοποιω την απλη εκδοση και δεν μου λεει κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με καποια αλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *