ΑρχικήinetΤο νέο iPad Pro φαίνεται να λυγίζει πολύ εύκολα

Το νέο iPad Pro φαίνεται να λυγίζει πολύ εύκολα

Ένα νέο video από το Youtube κανάλι JerryRigEverything δείχνει ότι το τελευταίο iPad Pro της Apple μπορεί να λυγίσει και να καταστραφεί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το tablet παραδόθηκε γρήγορα όταν ο Zack Nelson δοκίμασε να κάνει ένα bend test, οπού και το iPad Pro έσπασε στην μέση, στο σημείο του μικροφώνου και της ασύρματης φόρτισης για το pencil.

iPad Pro

Το συγκεκριμένο video δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα που δείχνει την κακή σχεδίαση του iPad Pro. Έχουν ήδη γίνει αναφορές για iPad τα οποία λύγισαν στην μέση μετά από χρήση δυο μόλις ημερών, ενώ μεταφέρονταν με ασφάλεια σε κάποια τσάντα πλάτης. Μάλιστα κάποιοι από τους χρήστες αναφέρουν ότι η συσκευή τους ήταν ελάχιστα λυγισμένη από την στιγμή που άνοιξαν την συσκευασία του.

Δεδομένου ότι το νέο iPad Pro είναι μια premium συσκευή του οποίου η τιμή ξεκινάει από τα 799 δολάρια, θα έπρεπε να έχει γίνει καλύτερος σχεδιασμός του μεταλλικού του περιβλήματος. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι και για προηγούμενα iPad είχε αναφερθεί ότι λυγίζουν με μεγάλη ευκολία.

Τα tablet είναι συσκευές με μεγάλες οθόνες ενώ παράλληλα είναι αρκετά λεπτά. Λόγο αυτού έχουν πολύ μικρότερες αντοχές σε χτυπήματα σε σχέση με smart phones που μπορεί να έχουν την μισή διαγώνιο οθόνης, αλλά το ίδιο πάχος. Αυτό όμως που είναι ανησυχητικό στο video του Zack είναι το ποσό λίγη δύναμη άσκησε στο tablet μέχρι αυτό να αρχίσει να λυγίζει.

Τέλος όπως μπορείτε να δείτε και στο video, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του iPad είναι αρκετά στιβαρά. Ωστόσο εάν θέλετε να προστατεύσετε το iPad σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποια προστατευτική θήκη, αν και προς το παρών οι επιλογές είναι λιγοστές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS