ΑρχικήinetΗ Spotify ξεκινά επιτέλους την επίσημη εφαρμογή της για το Apple Watch

Η Spotify ξεκινά επιτέλους την επίσημη εφαρμογή της για το Apple Watch

WatchΗ υπηρεσία Music streaming Spotify, ξεκίνησε επίσημα την επίσημη εφαρμογή της για το Apple Watch. Η εταιρεία είχε δοκιμάσει μια beta έκδοση της εφαρμογής νωρίτερα αυτό το μήνα. Η κυκλοφορία ανακοινώθηκε σήμερα στο επίσημο newsroom.spotify.com της Spotify.

“Γνωρίζουμε τη σημασία του να μπορούμε να έχουμε μουσική παντού μαζί μας, γι ‘αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε μια νέα εφαρμογή Spotify για τους χρήστες του Apple Watch.”

Η ανακοίνωση περιελάμβανε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες της νέας εφαρμογής. Η εταιρεία λέει ότι με τη νέα εφαρμογή, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν βελτιωμένη εμπειρία με καλύτερο έλεγχο και ότι θα μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με τα ηχεία και τις άλλες συσκευές τους. Η εφαρμογή θα είναι επίσης σε θέση να παίζει podcast μαζί με τη μουσική.

Χαρακτηριστικά

Σε άλλη έκδοση της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούσαν να αναπαράγουν ή να σταματήσουν την αναπαραγωγή της μουσικής ή του podcast. Με αυτή τη νέα επίσημη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα από αυτό, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να παρακάμπτουν κομμάτια ή να κάνουν rewind ένα podcast κατά 15 δευτερόλεπτα. Το δεύτερο χαρακτηριστικό θα είναι χρήσιμο σε περίπτωση που χάσετε κάτι και θέλετε να το ακούσετε ξανά. Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν τώρα από την οθόνη του Apple Watch.

“Η νέα ενσωμάτωση στο Apple Watch καθιστά εύκολη την πρόσβαση στα τραγούδια που ακούσατε πρόσφατα, ακόμη και με το τηλέφωνό σας στην τσέπη.”

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτή η εφαρμογή αναμένεται να είναι επιτυχημένη, είναι επειδή θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν stream μουσική από το ρολόι τους χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν τα τηλέφωνά τους από την τσέπη τους. Μια εφαρμογή που αναπτύχθηκε ειδικά για μια συσκευή, προσφέρει πάντα μια καλύτερη εμπειρία από το να χρησιμοποιεί εφαρμογές που δημιουργήθηκαν για άλλες συσκευές. Οι χρήστες του Apple Watch θα μπορούν τώρα να κάνουν απρόσκοπτα πράγματα όπως εναλλαγή κομματιών, μετακίνηση σε λίστες αναπαραγωγής ή αλλαγή έντασης. Επιπλέον, μπορούν να ελέγξουν ποια συνδεδεμένη συσκευή θέλουν να παίξει τη μουσική.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που εξακολουθούν να λείπουν από αυτήν την εφαρμογή. Για παράδειγμα, οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν λήψη τραγουδιών τα οποία θα μπορούν να αναπαράγουν εκτός σύνδεσης. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που η Spotify έχει υποσχεθεί ότι θα προσθέσει σε μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι τα Apple Watches που έρχονται με ενσωματωμένο 4G LTE, δεν θα είναι σε θέση να κάνουν stream σε ασύρματα ακουστικά. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες που αγαπούν να ακούνε μουσική ενώ τρέχουν / περπατούν.

Η Spotify δήλωσε ότι θα ξεκινήσει την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής για Apple Watch την ερχόμενη εβδομάδα. Η ενημέρωση σχετικά με την έκδοση της εφαρμογής στο App Store αναφέρει ότι αυτή είναι η “πρώτη έκδοση” της εφαρμογής. Η Spotify το επιβεβαίωσε στο blog της, υποστηρίζοντας ότι οι μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής θα περιλαμβάνουν περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναπαραγωγής μουσικής και podcasts ενώ είναι εκτός σύνδεσης.

“Αυτή η νέα εμπειρία θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες του Apple Watch την ερχόμενη εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση (v.8.4.79) του Spotify ή αλλιώς μπορείτε να το κατεβάσετε στο App Store και να αναζητήσετε σύντομα περισσότερες ενημερώσεις. ”

Το Spotify είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή streaming μουσικής στον κόσμο, με πάνω από 190 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Ο βασικός ανταγωνιστής του, το Apple Music της Apple έχει 50 εκατομμύρια χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS