ΑρχικήinetΠαγκόσμιο πρόγραμμα δωρεάν επισκευής ελαττωματικών οθονών iPhone X της Apple

Παγκόσμιο πρόγραμμα δωρεάν επισκευής ελαττωματικών οθονών iPhone X της Apple

iPhone X

Η Apple έχει ξεκινήσει ένα “Display Module Replacement Program” για τους ιδιοκτήτες iPhone X, των οποίων οι συσκευές αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη. Στο πλαίσιο αυτού του νέου προγράμματος, η επισκευή θα πραγματοποιηθεί δωρεάν. Αν το τηλέφωνό σας είχε επισκευαστεί προηγουμένως λόγω αυτού του ζητήματος και πληρώσατε για την επισκευή, ενδέχεται να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Η Apple δεν διευκρίνισε πόσες συσκευές iPhone X ενδέχεται να επηρεαστούν από αυτό το πρόβλημα στην οθόνη. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με την οθόνη αφής στο συγκεκριμένο μοντέλο, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το προηγούμενο έτος. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι η οθόνη του iPhone X δεν ανταποκρίνεται στην αφή, σταματά να ανταποκρίνεται εν μέρει στην αφή ή η οθόνη αντιδρά χωρίς άγγιγμα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εγγύησης ως μέρος του προγράμματος, αλλά η Apple θα καλύψει αυτή τη συγκεκριμένη επισκευή για διάστημα έως και 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής. Το πρόγραμμα καλύπτει μόνο το iPhone X και όχι τα νεότερα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Δεν είναι σαφές εάν τα νεότερα iPhones έχουν επηρεαστεί ή θα επηρεαστούν από το ίδιο πρόβλημα οθόνης.

Πώς θα επισκευάσετε το προϊόν σας;

Για το iPhone X, θα χρειαστεί να έχετε κάνει συντήρηση στη συσκευή σας. Μπορείτε να την κάνετε σε έναν Εξουσιοδοτημένο Παροχέα Υπηρεσιών της Apple, σε ένα τοπικό κατάστημα Apple Retail ή μέσω ταχυδρομείου με το Apple Support.

Η Apple δεν έχει ορίσει ημερομηνία λήξης για το πρόγραμμα αντικατάστασης της οθόνης, αλλά το πρόγραμμα ισχύει έως 3 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της συσκευής. Έτσι εάν αγοράσατε το iPhone Χ σας την ημέρα κυκλοφορίας του, μπορείτε να το επιδιορθώσετε δωρεάν μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2020.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS