ΑρχικήinetΗ Apple κυκλοφορεί επίσημα το iOS 12.1 σήμερα

Η Apple κυκλοφορεί επίσημα το iOS 12.1 σήμερα

iOSΗ Apple ανακοίνωσε ότι το iOS 12.1 θα κυκλοφορήσει σήμερα μετά την εκδήλωση για την κυκλοφορία του iPad, στην οποία περιμένουμε να δούμε νέα μοντέλα του iPad Pro, ένα MacBook χαμηλότερου κόστους, ένα ανανεωμένο Mac Mini και πολλά ακόμα.

Όπως φαίνεται και από τα betas, το iOS 12.1 θα φέρει το Group FaceTime που επιτρέπει FaceTime με 32 συμμετέχοντες, το χαρακτηριστικό διπλής SIM που είναι διαθέσιμο και στα τρία μοντέλα iPhones που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο, το χαρακτηριστικό real-time depth control και 70 νέους χαρακτήρες emoji.

Με την υποστήριξη για διπλή sim που έρχεται με το iOS 12.1 στα iPhone Xs, iPhone Xs Max, και iPhone Xr, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα δύο κάρτες sim , με τη μία να είναι μία κανονική sim και την άλλη να είναι e-sim.

Η Apple ανακοίνωσε και νωρίτερα ότι έχει σχέδια να εισαγάγει το χαρακτηριστικό real-time depth control στα τρία iPhones που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να θολώνουν το φόντο σε πραγματικό χρόνο σε φωτογραφίες πορτρέτου.

Εκτός από το iOS 12.1, αναμένουμε από την Apple να κυκλοφορήσει νέες ενημερώσεις για τα watchOS, tvOS και macOS.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS