ΑρχικήReviewsΗ Xiaomi εγκαινιάζει το Black Shark Helo με 10GB RAM και οθόνη...

Η Xiaomi εγκαινιάζει το Black Shark Helo με 10GB RAM και οθόνη OLED

BlackΠριν από μερικούς μήνες, η Xiaomi ανακοίνωσε το gaming smartphone Black Shark. Τώρα κυκλοφορεί και το επόμενο μοντέλο της σειράς, το Black Shark Helo.

Το επόμενης γενιάς Black Shark Helo έρχεται με λίγες μικρές αλλαγές στο hardware, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει την κομψή “gamer” εμφάνισή του. Ακολουθώντας τα βήματα της Asus, η Xiaomi έχει προσθέσει προσαρμόσιμες λωρίδες LED στις πλευρές του τηλεφώνου.

Όπως και ο προκάτοχός της, το Helo διαθέτει επεξεργαστεί Snapdragon 845 με σύστημα vapor chamber cooling, δυνατότητα αποθήκευσης από 128GB έως 256GB και μπαταρία 4.000mAh, που υποστηρίζει πολλές ώρες gaming.

Έχει ένα προσαρμόσιμο φωσφορίζον λογότυπο στο πίσω μέρος, μαζί με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δύο κάμερες – 12MP + 20MP, που είναι τοποθετημένες κάθετα. Στο μπροστινό μέρος, έχει μία κάμερα 20MP για selfie.

Η πιο ελκυστική αναβάθμιση όμως είναι η μνήμη RAM που έχει φτάσει τα 10 GB από την προηγούμενη έκδοση των 6-8GB. Η Xiaomi έχει «ξεφορτωθεί» την οθόνη LCD για να φέρει μια σημαντική αναβάθμιση, με μια OLED οθόνη 6 ιντσών 1080p στο Black Shark Helo.

Η μετάβαση στην οθόνη OLED θα φέρει καλύτερα μαύρα χρώματα και εξοικονόμηση ενέργειας κατά την προβολή σκοτεινού περιεχομένου ή τη χρήση μαύρων θεμάτων. Η συσκευή διαθέτει ηχεία στην μπροστινή όψη, χωρίς υποδοχή ακουστικών και hardware key, για την ενεργοποίηση της λειτουργίας απόδοσης.

Το Black Shark Helo έρχεται επίσης μαζί με δύο gamepad controllers, που μπορούν να συνδεθούν σε μια ειδική θήκη τηλεφώνου (κάνοντας το να μοιάζει με ένα Nintendo Switch).

Το βασικό μοντέλο Helo που έχει 6GB μνήμης RAM, κοστίζει περίπου $ 460 (3.199 γιουάν). Θα χρειαστεί να ξοδέψετε περίπου 600 δολάρια (4.199 γιουάν) για την έκδοση των 10GB. Και φυσικά, μπορείτε να το αγοράσετε μόνο στην Κίνα!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS