Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Microsoft Office Online: Σύντομα θα διαθέτει υποστήριξη για φωνητική υπαγόρευση

Ένα μελλοντικό update για το Online Microsoft Office θα περιλαμβάνει υποστήριξη για φωνητική υπαγόρευση, επιτρέποντας τεχνικά στους χρήστες να δημιουργούν έγγραφα χρησιμοποιώντας μόνο φωνητικές εντολές.

Ο πρωταρχικός στόχος της Microsoft με αυτή τη βελτίωση είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από δυσλεξία. Nα σημειώσουμε ότι το χαρακτηριστικό θα προσφερθεί σε ολόκληρη τη σουίτα του Office.

Η desktop έκδοση του Microsoft Word έχει ήδη λάβει υποστήριξη φωνητικής υπαγόρευσης οπότε η Microsoft σκοπεύει τώρα να την διαθέσει παντού.

Office

Συγκεκριμένα, το Word και το OneNote θα λάβουν υποστήριξη υπαγόρευσης φωνής τις επόμενες εβδομάδες, ενώ το PowerPoint, το Excel και το Outlook αναμένουν με τη σειρά τους την ενημέρωση του 2019. Ωστόσο, δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το δεύτερο μέρος της κυκλοφορίας.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η φωνητική υπαγόρευση στα Office έρχεται τον Ιανουάριο, εξηγώντας μάλιστα ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό ειδικά κατασκευασμένο για τους μαθητές.

Πέρα από τη φωνητική υπαγόρευση,   Το θετικό με τη προσθήκη αυτή είναι ότι δεν θα χρειάζονται επιπλέον add-ins καθώς η λειτουργία αυτή θα εκτελείται σωστά μέσα από το πρόγραμμα.

Η κυκλοφορία αυτού του χαρακτηριστικού θα συμβεί σταδιακά, καθώς η Microsoft θέλει να ενεργοποιήσει τις πλήρεις μεταφράσεις σελίδων και λέξεων πρώτα (το φθινόπωρο), ενώ οι μεταφράσεις φράσεων θα ενεργοποιηθούν αργότερα, χωρίς να έχουμε στοιχεία για την ακριβή ημερομηνία.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *